iSpoon

Ni har alla säkert hört talas om iPad, iPhone, iPod, iPod Nano, iPod Shuffle, iTunes, etc etc. Men har ni även hört talas om iSpoon? I mitt VIP-paket på Taste of Stockholm-eventet igår fick jag och Mattias med en varsin iSpoon från företaget Umbra. Det är en elegant träsked med gummidel längst ner som fungerar på alla touchscreens. På så sätt kan man navigera bland sina recept på surfplattan utan att få kladdiga fingeravtryck samtidigt som du använder skeddelen i din matlagning.

Nödvändig pryl – nej, men riktigt cool!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    Jag håller med dig ! Får jag välja vill jag oxå ha ”äkta vara” och när jag bakar brukar jag vanligtvis inte alls spara på kalorierna. Det är bara det att diabetikerna på jobbet aldrig kan smaka på något och det brukar dem minsann tela om titt som tätt så när jag hittade en påse stevia strö bestämde jag mig för att testa. Mest för att vara snäll 🙂
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *