Stand up comedy i NY

Är man i New York tycker jag att man ska passa på att gå till en Comedy Club och se på Stand up comedy. Vi hade turen att springa rakt in i en klubb som låg lite mer avsides och som inte bara besöktes av turister. Det kändes på något sätt genuint och äkta amerikanskt. Att vi dessutom fick gratis inträde var extra bonus (priset var annars 20 dollar per person). Stället hette Broadway Comedy Club och ligger på 8e avenyn, 53e gatan (två gator ifrån där vi bodde). Det var flera olika personer som uppträdde och de var riktigt duktiga och roliga.

Förutom de som uppträdde inne på Broadway Comedy Club hade stället ytterligare en komiker. Det var killen som skötte insläppet/dörrvakten. En cool svart kille som var en riktig spelevink!

Vill ni ha en rolig kväll så missa inte detta guldkorn.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *