TÄVLING – Vinn Downton Abbey – Journey to the Highlands på dvd

Det finns oerhört många bra tv-serier som jag försöker följa. Man har begränsat med tid och kan inte se alla men jag försöker välja ut godbitarna. Vid flera tillfällen har jag hört hur alla hyllar Downton Abbey men jag tänkte att den är nog inget för mig. Till slut gav jag den ändå en chans och åh vad fel jag hade. Efter en säsong är jag fast. Vilken serie – allt från storyn, till kläderna, omgivningarna, skådespeleriet, ja allt är fantastiskt! Alla tummar upp!

3 april släpps julspecialen Downton Abbey – Journey to the Highlands på dvd. Distributör är Universal pictures. Det är ett förlängt specialavsnitt som spinner vidare på de många intrigerna från tredje säsongen. Som stort Downton-fan är det en film jag ser mycket fram emot och givetvis vill ha i min filmsamling!

Nu har även du chansen att vinna Downton Abbey – Journey to the Highlands på dvd. Två (2) lyckliga vinnare vinner en film var. Det du behöver göra för att ha chans att vinna är att i en kommentar till detta inlägg berätta vilken som är din favoritkaraktär i Downton och varför. Sedan ska du dela detta inlägg på din Facebook-sida eller länka till den på din blogg. Du får gärna gilla Universal Pictures på Facebook men det är inget krav. Tävlingen pågår till och med torsdag 4 april kl 20:00. Glöm inte att ange email-adress så att jag kan komma i kontakt med dig om du vinner. LYCKA TILL!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. Annica skriver:

  Mr Carson, vet ej varför men det är min favorit.

 2. Camilla_H skriver:

  Jag är med och jag har en del favoriter tycker dock att Charles Carson är en väldigt finurlig filur, så jag säger honom.

  Och jag borde vinna då jag haft det väldigt tufft den senaste tiden, med tragiska händelser omkring mig, utan direkt några pengar. Men jag fortsätter att kämpa mig till en bra framtid, kan jag så kan ni! Så att vinna denna tävling hade verkligen varit underbart. ♥ buusig_milla@hotmail.com

 3. Carola L skriver:

  Favoriten är naturligtvis Violet Crawley – Maggie Smith är en av mina favorit skådisar och hon misslyckas aldrig med sina roller. Går liksom inte att låta bli att tycka om henne fast hon är rivig!

  Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2013/march/downton-abbey-journey-to-the-highlands.html

 4. Min favorit är Violet! Hon är galen och bra i samma paket.
  Jag skulle vilja ge min mamma som är sjukskriven denna film. Hon älskar downtown abbey och nu skulle hon få lite att göra om dagarna med denna i hemmet 😀

 5. Kia Bruks Thyrén skriver:

  Självklart vill jag vara med på denna tävling då serien varit min absoluta favorit sedan den kom! Egentligen är det svårt att välja karaktär.. då alla har sina egenheter. Men, min favorit är nog ändå likt andras här, Violet Crawley och det är mest för att hon överraskat under seriens gång. I början tyckte jag hon var en uppblåst stel tant som fastnat i sin tids fattiga struktur för kvinnor, men sedan visar hon ju på ödmjukhet, omtanke, visdom och en fantastisk humor. Kan inte ha varit lätt att vara kvinna under den här tiden, men hon har använt sig av kvinnlig list för att ändå bli en härlig maktfaktor. Häftigt =). Oj.. långt svar..

 6. Christina frisberg skriver:

  Bästa serien på länge, gillar många av karaktärerna, men Violet, är väll ändå en ” kärring med bett i ”, det är ju bara oslagbart att se hennes min när det är något som inte faller henne på läppen så att säga!!! det ena ögonbrynet skjuter i höjden så man nästan tror det ska försvinna in i hårfästet, 🙂 och sättet hon snörper på munnen är ju oxå väldigt säreget.
  Men som sagt har man börjat att följa serien så är det svårt att sluta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *