Höststart med inspiration och mingel

LOPPIevent höststartDen här helgen har verkligen varit fullspäckad med roligheter! I lördags bjöd Loppi in till stort bloggevent på hotell Clarion Sign i Stockholm. Vi var över 150 bloggare som kom för att mingla, shoppa och bli peppade med inspiration inför hösten. Konferencier var härliga Alcazar-stjärnan Lina Hedlund. Hennes fart och energi smittade verkligen av sig på oss i publiken.

Lunch med wraps och drickaNär vi kom bjöds vi på lunch. Det var goda wraps och dricka från Witamin Well.

Uppe från scenen bjöds vi sedan på ett fullspäckat och inspirerande program.

MathemVi fick höra Vd:n och grundaren för Mathem berätta om sitt företag och hur allting började. Det finns oerhört många fördelar med att handla mat på nätet. Med tanke på att en vanlig småbarnsfamilj i genomsnitt spenderar ca 4 timmar i veckan på att handla mat sparar man in väldigt mycket tid som man kan göra roligare saker med (vad ska du nu göra med all den tid du får över?!). Jag har testat både Mathems färdiga matkassar och att själv plocka ihop vilka varor jag vill ha. Det är väldigt enkelt och smidigt. Bara lyxen att få allt levererat till dörren är värt mycket i sig.

Tv4 play premium fanns på plats och berättade om sitt kanalutbud och fördelarna med att teckna ett abonnemang hos dom. De har ett fantastiskt utbud av olika program, serier, sport och filmer för både barn och vuxna. Vi har haft dom i över ett halvår och har varit mycket nöjda.

Zillah och Totte från Ap-tvZillah och Totte som på Tv4 play premium har programmet Ap-tv bjöd oss på en fantastisk show. Jag skrattade så mycket att jag fick magknip! Bara möjligheten att få se detta program är värt månadsavgiften i sig!

Silja LineSjälvklart måste vi unna oss lite vardagslyx under hösten också. Varför inte ta en kryssning med Silja Line som precis renoverat sin flotta?! Man kan bland annat passa på att shoppa, gå på spa, barnen kan leka i bollhav och lekrum, man kan roa sig och äta gott.

BarnmodeEn ny årstid innebär troligen att man måste och vill uppdatera sin och barnens höstgarderob. En härlig barn- och mammamodevisning med kläder från tex Geggamoja, me&i, Reima, Polarn och Pyret, The Flagship Company och Barnskopecialisten gav mycket inspiration och många vill-ha-känslor.

Loppipåsen förskola

Med oss hem fick vi en jättefin goodiebag i en ny Loppi-påse – Loppipåsen förskola. Även ni kan få Loppipåsen förskola helt gratis full med produkter och erbjudanden till ett värde av 1000 kr hos Lekmer-butiken i Barkarby helgen 30-31 augusti. Här kan du läsa mer och även registrera dig för din egen påse!

Stort TACK Loppi för en härlig och inspirerande start på hösten!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.