12 timmars skräck

Igår var jag bjuden av Universal Pictures på pressvisningen av nya filmen The Purge som har premiär 19 juli. Medverkar gör bland annat Ethan Hawke och Lena Headey.

Året är 2022. Vi befinner oss i ett Amerika som är fyllt med kriminalitet och överfulla fängelser. För att reglera detta har regeringen därför infört att alla illegala aktiviteter blir lagliga under en 12 timmars-period, inklusive mord (utrensningen – the purge). Vi möter en familj som stöder utrensningen men som tvingas att skydda sig själva mot intrång i sitt hem då ondskan knackar på utanför just deras hus. Frågan ställs på sin spets – hur långt är de beredda att gå!

Jag tycker filmen var mycket bra. Den hade en spänning och nerv genom hela filmen och hade en härlig twist på slutet. Skådespelarna gjorde ett utmärkt jobb. Lagom lång film (1.26 min). Det som drar ner mitt betyg är att det var lite väl mycket grova slagsmål och blod. Filmen får ändå en stark 4 av 5 möjliga. Rekommenderas!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    Den dagen vi köper hus ska vi utan tvekan ha en stor och bra gasolgrill a la solsidan, men här på vår lilla täppa skulle vi förmodligen aldrig få ha den i fred ( saker har en tendens att få ben och försvinna härifrån ) så det känns tyvärr ganska lönlöst att köpa dyra fina saker 🙁
    Men det kanske får bli ett nytt försök och en billig klotgrill istället !
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *