Adventskalender 1 december

Första luckan i adventskalendern 2015

Första luckan i adventskalendern 2015

Så är det 1 december och dags att öppna första luckan i min adventskalender här på bloggen. Jag gör en rivstart genom att tävla ut ett riktigt kanonpris! Bakom lucka 1 gömmer sig ett helt fantastiskt spel, nämligen Destiny: The Taken King Legendary Edition från Activision. Den passar till er som har Playstation 4. Priset inkluderar grundspelet Destiny och expansionerna: The Dark Below, House of Wolves samt The Taken King. Värde ca 650 kronor per spel. Spelet lanserades 15 september i år så det är i princip helt nytt!

Destiny: The Taken King Legendary Edition (Playstation 4)

Destiny: The Taken King Legendary Edition (Playstation 4)

Nu har två (2) av er chansen att vinna detta spel. För att ha chans att vinna vill jag att du i en kommentar till detta inlägg berättar vilket spel du helst spelar, själv eller tillsammans med vänner/livspartner/barn. Det kan vara allt från brädspel, kortspel, dataspel till tv-spel. Du ska i kommentaren också motivera varför just du ska vinna spelet Destiny: The Taken King Legendary Edition. Dela gärna detta inlägg på din Facebook-sida, Instagram (tagga @jessicasundberg72) eller länka till den på din blogg. Tävlingen pågår till och med torsdag 3 december kl 23:59. Glöm inte att ange email-adress så att jag kan komma i kontakt med dig om du vinner. LYCKA TILL!!!

Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

15 svar

 1. Lottiz skriver:

  Vilken toppen vinst. Jag spelar oftast tvspel eller sällskapsspel beror lite på vilket sammanahng. Är jag själv älskar jag tvspel mest, men med flera är sällskapsspel bäst. Det som är roligt med ps4 är dock att man kan spela online tillsammans ? jag skulle vilja vinna detta då vi knappt har några spel till vårat ps4. Blir att man köper de mest barnvänliga och sen finns inga pengar kvar till de man själv vill ha. Delar på fb som lottiz törnqvist

 2. Anneli P skriver:

  Jag spelar gärna schack det är avkopplande och kul, Destiny vill jag jättegärna vinna för att koppla ifrån julstressen en stund.

 3. Marie L Olsson skriver:

  Sonen min är 13 år och vill numera inte spela så mycket spel med mig 🙂
  Därför har jag som mamma nu gett mig in i hans spelintressen och sitter brevid när han spelar playstasion!
  Givetvis får även jag spela, vilket jag tycker är otroligt svårt och klurigt, men många skratt blir det och det är det som är huvudsaken.
  Är sjukskriven och ensamstående vilket har lett till att jag får dra in på julklapparna.
  Sonen är förstående och säger att julklapparna inte är det viktigaste för honom!
  Vore rena drömmen att få kunna ge honom detta spel i julklapp 🙂

  kram

 4. Annzo Einarsson skriver:

  Ett perfekt brädspel som roar oss är…Ska vi slå vad…För i det spelet kan ung som gammal delta,för det finns både frågor och uppdrag för vuxna och för junior.det är ett skit kul spel som roar oss gång efter gång.

 5. Annika Andersson skriver:

  Jag spelar gärna Monopol. Den där gamla varianten som finns kvar sedan vi var barn på 70-talet. Varje jul plockas det fram. 🙂

  Jag vill gärna vinna för då vet jag att jag kommer vara världens bästa faster! Ett syskonbarn som önskat sig detta skulle bli överlycklig på julafton!

 6. Jerker skriver:

  Jag spelar helst Monopol, en riktig klassiker 🙂

 7. Själv spelar jag helst World of Warcraft. Ett spel jag aldrig hade kommit i kontakt med tidigare men som min man introducerade mig i. Sen är jag fast… har idag spelat i sju år och spelar än (om än till och från) – min man har spelat sen spelet släpptes så det är väl över 10 år nu… vi spelar både själva och ihop – och de äldsta killarna spelar också emellanåt. Ett kul tidsfördriv 😉

  Spelet skulle jag vilja vinna för att ge min svåger i julklapp. Han har ett ps4 (vilket vi själva inte har) och gillar såna här spel. Han är fadder till dottern – så det skulle få bli en julklapp till honom från barnen!

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 8. Sanna skriver:

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna det här spelet till min lillebror. Han fyller 19 år nu på torsdag den 3/12, och skulle älska att spela det här spelet. Det ser verkligen helt klart att vara i hans smak och han skulle nog lana loss med sina vänner och köra ut spelet fort. Kort sagt skulle det bli en toppen födelsedagspresent.

  Själv spelar jag dock inte lika mycket tv-spel, utan föredrar hellre gamla hederliga brädspel som Monopol och Den försvunna Diamanten.

  Har delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 9. Sabina Pannwitz skriver:

  Jag gillar verkligen kortspel 😀
  Men min familj vill gärna spela tv-spel & de är också rätt kul!
  En vinst skulle göra hela familjen glad 😀

 10. Genta skriver:

  Så gärna med och tävlar till min lillebror som förtjänar detta spel när han precis fått PS4 tillsammans med FIFA 15 som man fick med. Eftersom han älskar action, krigspel, minecraft osv så tror jag att hon kommer ÄLSKA detta spelet. Just nu spelar han endast demo vilket är lite tråkigt för honom vilket jag märker i och med att vi delar rum och att han konstant sitter och spelar Minecraft osv.

  Sen så firar vi inte jul men jag vill ändå kunna ge honom något coolt eftersom han verkligen förtjänar det med allt han har gjort till mig och andra, riktig hjälpsam person må jag säga!

  Har även skrivit ett inlägg: http://nouw.com/genta/gardagen-var-med-tavla-21666259 där jag länkat din blogg!

 11. Veeronica Segel skriver:

  Jag spelar helst brädspel med min partner! Tycker det är så mysigt ibland att få skratta tillsammans och spela bland tända ljus och lite musik.

  Jag vill ge honom detta spel i julklapp då han verkligen är stjärnan i mitt liv. Han ställer alltid upp för mig i alla lägen och som studenter har man inte alltid ekonomi till att kunna ge saker till varandra. Vill att han ska veta hur mycket jag uppskattar honom och detta vore den mest perfekta presenten!

 12. Jessica skriver:

  Detta pris skulle passa min 15-åring! Så svårt att hitta julklappar till killar i den åldern…
  Jag tycker om att spela spel som funkar för alla åldrar så alla kan vara med och uppskatta det. Helst spelar jag nåt sällskapsspel så man kommer ifrån alla skärmar och faktiskt får titta på varandra.

 13. Malin Gustafsson skriver:

  Åh, vilken toppen julklapp! 🙂 Spelar oftast frågespel eller The Sims.
  Jag skulle vilja överraska min fina pojkvän med detta spel i julklapp så att vi kan ha många
  mysig tv-spelskvällar tillsammans. Han skulle bli överlycklig! 🙂

  Hoppas på tur.

 14. Alexandra skriver:

  Jag spelar helst kortspel med min partner eller med familjen, då det finns många olika spel att spela, korta som långa och alltid lika kul, blir aldrig tråkigt med en kortlek!

  Jag skulle vilja vinna detta till min partner som jag vet har velat ha detta i snart 1 år, jag önskar att jag skulle kunna ge henne detta i julklapp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *