Julklappstips

Glad första december på er! Ni har väl tävlat i dagens lucka i min adventskalender?! Om inte, gör det genast!! Dagens vinst är en perfekt julklapp till dig själv, barnen, sambon eller varför inte till svärfar!

Ett julklappstips - Kurio Smart

Ett julklappstips – Kurio Smart

Jag har så smått börjat handla julklappar. Det är inte många dagar kvar till jul. Gustaf ska bland annat få Lego och Filippa ska få en iPhone 6. Det är bara att inse att dagens barn och ungdomar spelar en hel del data- och tv-spel och hänger på nätet på olika sätt. En bra telefon och/eller surfplatta är därför en mycket bra investering. Till Gustaf funderar vi därför på att köpa just en egen surfplatta eller liten dator. Dels för att surfa och spela på, dels för att göra sitt skolarbete och läxor med. Han är inte intresserad av att ringa och sms:a och är därför inte intresserad av en smartphone. Jag har tittat på en Kurio Smart. Den verkar riktigt smart och bra. Ett perfekt julklappstips!

Sponsrat inlägg.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *