Imorgon får vi äntligen öppna första luckan

Barnens adventskalendrar 2015, Imorgon får vi äntligen öppna första luckan

Barnens adventskalendrar 2015

Imorgon är det dagen som många längtat efter. 1 december och det är dags att öppna första luckan i adventskalendern. Jag kommer givetvis ha en adventskalender här på bloggen där ni kan vinna riktigt fina priser till ett värde av tusentals kronor. Missa inte det!

Årets fysiska adventskalendrar. Imorgon får vi äntligen öppna första luckan

Årets fysiska adventskalendrar.

Jag har också införskaffat fysiska adventskalendrar till mig och barnen. Barnen får dels en varsin Lego kalender, dels en varsin godiskalender.

Choklad kalender med Beschle-choklad från Beriksson, Imorgon får vi äntligen öppna första luckan

Choklad kalender med Beschle-choklad från Beriksson

Imorgon får vi äntligen öppna första luckan

Kalendern öppnas som en bok.

Till mig själv har jag en chokladkalender från Beriksson. Chokladen kommer jag givetvis dela med min kära make. Jag hade en liknande chokladkalender från Beriksson för två år sedan och chokladen i den var magisk!!! Precis som den jag hade för två år sedan är kalendern en Beschle-chokladkalender. Årets upplaga innehåller minichokladkakor bakom varje ruta. Kalendern öppnas upp som en stor bok. Ska bli riktigt spännande att smaka första luckan imorgon.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

 1. Fröken M skriver:

  Åh, vad vore december utan alla dessa kalendrar !
  V har en paketkalender från mormor och jag har äntligen fått tummen ur och köpt en legokalender åt honom.
  Till mig och C funderar jag på att köpa en trisskalender.
  Lite spänning förgyller helt klart tillvaron 🙂
  KRAM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *