TÄVLING – Vinn en Crock Pot Express Multicooker

Crock Pot Express Multicooker

Crock Pot Express Multicooker

TÄVLING – Vinn en Crock-Pot Express Multicooker. Vid det här laget vet ni som följer mig på blogg och sociala media hur mycket jag använder min Crock Pot. Tänk en energisnål manick som i princip lagar mat av sig själv. Långlagad mat där näringsämnena behålls, smakerna blir så mycket godare och köttet/kycklingen/fisken/vego så mycket mer smakrik och mör. Crock Pot finns idag i alla möjliga storlekar och varianter. En av de bästa tycker jag är den senaste modellen, Crock Pot Express Multicooker. Med denna multifunktionella gryta kan man enkelt göra chili, risotto, efterrätter, yoghurt, soppor och mycket mer. Med tryckkokning blir maten dessutom klar upp till 70 % snabbare jämfört med traditionell matlagning. Alla näringsämnen stannar kvar i grytan och man kan servera en nyttig middag på nolltid. Förutom att tryckkoka kan man med multicookern även bryna, långkoka och ångkoka maten. Jag är fantastiskt nöjd med min multicooker. Testa tex att göra en magiskt god kalops eller en quinoagröt så får ni se!

Morbergs kalops i Crock Pot Express

Morbergs kalops i Crock Pot Express

Nu har ni också chansen att få testa denna köksapparat. Jag tävlar nämligen ut en Crock-Pot Express Multicooker. En (1) personer vinner detta fantastiska pris. Det enda du behöver göra för att ha chans att vinna är att i en kommentar till detta inlägg svara på frågan Vilket år kom Crock-Pot Slowcooker till Sverige (klicka för ledtråd). Du ska också motivera varför just du ska vinna. Dela gärna tävlingen på Facebook och/eller Instagram. Tävlingen avslutas torsdag 17 oktober 2019 kl 20:00. Lycka till!

***Tävling i samarbete med Acrecto, ev vinstskatt betalas av vinnaren***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

144 svar

 1. Johanna Jonsson Almkvist skriver:

  1970 gick patentet igenom för den första crock-pot men inte förens 2010 kom den till Sverige.
  Jag skulle behöva vinna denna fantastiska maskin då jag älskar att bjuda över folk och laga nyttig mat. Tiden är knapp med både träning för mig och mannen och fotboll och brottning för barnen. Med denna skulle maten kunna vara klar när vi kommer hem och jag slipper stressa upp mig under dagen med att fundera på vad jag skall laga som vi hinner få klart innan vi ska iväg på alla aktiviteter. Håller alla tummar jag kan.

 2. Tommy Zakrisson skriver:

  Årtal 2010
  Saknar det bästa av två världar, slowcocker och tryckkokaren.

 3. Annelie Höglind skriver:

  2011 kom Crockpot till Sverige! Jag har följt olika grupper på Fb o insta å är så nyfiken på denna tillagningsmetod, vill verkligen lära med detta

 4. Erika skriver:

  2010 kom crock pot till Sverige. Mamma lagar mycket mat i sin crock pot som blir riktigt gott. Jag skulle vilja vinna en crock pot för att göra livet som tvåbarnsmamma enklare då maten lagar sig själv och jag kan spendera mer tid med barnen och mindre tid framför spisen.

 5. Tiina Willman skriver:

  2010 kom den till Sverige.

 6. Tiina Willman skriver:

  2010

 7. Sofie Pramgren skriver:

  Crock-Pot kom till Sverige först 2010.

  Att vinna skulle underlätta min liv och vardag otroligt mycket.
  Jag har precis börjat jobba smått efter några månader som heltidssjukskriven för utmattning och utbrändhet. Så att kunna minska stressen och allt vad matlagning innebär när jag kommer hem från jobbet skulle vara värt allt.
  Att kunna förbereda på morgonen och komma hem till en väldoftande måltid låter underbart.

 8. Ingegerd Bollnert skriver:

  Crockpot slowcooker kom till Sverige 2011 och har helt revolutionerat min matlagning. Högst upp på önskelistan står nu att ta ytterligare ett steg med en gryta som har många funktioner. Att kunna både bryna och sedan tillaga maten snabbt och lätt skulle verkligen sätta guldkant på min tillvaro.

 9. Susanne Pettersson skriver:

  Hej!
  2011 kom Crockpot till Sverige.

  Vi är en underbar stor familj som alla ÄLSKAR att komma hem till mamma och äta. 3 utflugna barn med respektive + 3 barnbarn. Samt att jag har dagbarn om dagarna. Har även 4 hundar som som kräver sitt…
  Alla ÄLSKAR god mat och jag lagar gärna och mycket mat till alla. Så en crockpot är ett bra hjälpmedel som lagar maten medan jag och hundarna spenderar tid tillsammans i skogen. Dygnet har ju dock bara 24 timmar.

  Är en hängiven ”crockpotare” sen några år tillbaks och gillar verkligen detta sätt att tillreda god och nyttig mat till de som uppskattar att få sig en matbit.

  Skulle väldigt gärna prova denna crockpot så att ännu mer mat kan lagas. Hoppas på att vinna!
  /Kram

 10. Carina Sahlen skriver:

  2010 kom Crock-Pot till Sverige. Skulle vara fantastiskt att få prova alla härliga recept och förenkla matlagningen.

 11. Ulrica Hinders Strömberg skriver:

  2010

  Och jag vill vinna eftersom en CPE skulle underlätta vardagen, inte minst vara till hjälp för oss att äta nyttigare. Som lärare kommer jag ofta hem sent och med andan i halsen, även maken har långa dagar. Det blir ofta halvfabrikat för att få maten på bordet snabbt innan dottern ska i väg till stallet eller andra aktiviteter. Det finns så mycket jag skulle vilja göra i en CPE men framförallt ser jag fram emot att koka steel cut oatsgröt utan massa passning och att få potatisen klar medan pannbiffarna steks. Sen ska väl inte sticka under stol med att jag är tekniknörd och älskar allt som gör livet lättare ?

 12. Anna Jonsson skriver:

  Den kom till Sverige 2011! Jag har en billig variant av slowcooker här hemma, men önskar jag en riktig lyxmodell likt den ovan fick lära känna! Vi är fyra i familjen varav två småbarn som man vill ge mer tid, och det skulle man ju klara när crockpoten tar vid ? Koka gröt, soppa eller en köttfärssås med en bra tryck, då skulle verkligen matlagningen få sig ett ryck! Jag använder min slökokare nästan varje dag, och följer dig i grupper på Facebook där du ger middagsförslag. Håller tummen hårt för denna fantastiska pot, allt som skulle tillagas i den skulle bli tidsbesparande och sjukt gott! ✊?? Jag skulle kunna vara ambassadör för slökokare, rekommenderar det till ALLA och tycker den är toppen! ?

 13. Sandra skriver:

  2011 kom de till Sverige.

  Jag är en helt såld crockpot fantast. Som småbarnsmamma och nattarbetare underlättar dessa apparater vårt liv.
  Jag vill vinna denna så jag kan ge den till min underbara vän som är ensamstående till 2barn utan något nätverk alls. Pengarna och tiden är knapp hos henne så en sådan hade underlättat allt för henne

 14. Anna-Karin skriver:

  Åhh, jag vill vinna den för att jag hur nu i flera år gått och funderat på en crockpot, och jag har bestämt mig för att jag vill ha en, men vilken ska jag välja är frågan. Vinner jag så behöver jag inte vela längre 🙂
  Crockpot kom till Sverige 2011.

 15. Malin skriver:

  Skulle gissa på 2010. Skulle vara roligt att utveckla möjligheterna med slow cooking mer, är helt fast nu sen jag köpte min. ?

 16. Johan Nilsson skriver:

  Hej
  Crockpottern kom till Sverige 2012 tror jag.
  Jag älskar att laga mat vilket är min motivation .

 17. Sara Ekman skriver:

  Crockpot slowcooker kom till Sverige 2010. Skulle vilja ge min dotter denna underbara gryta som underlättar vardagen något otroligt. Älskar denna gryta som har förändrat mitt liv.

 18. Iza Frykberg skriver:

  Crockpot kom till Sverige 2010. Jag skaffade min Crockpot 2016, bland bästa hushållapparat jag någonsin haft. Den har gjort sin förtjänst nästan varje dag och tagit min matlagning till den nivå jag aldrigt drömt förr. Med heltidsjobb plus pendling, en 7åring och en bebis på 8månader, önskar jag hade Crockpot express med som kan underlätta vardagen betydlig mer. Älskar servera god och hemlagad mat till min familj och vi uppskattar att äta hemlagad än äta på restaurang.

 19. Monica skriver:

  Jag tro det var 2010, den kom till Sveriger. Skulle gärna vilja vinna denna skulle underlätta min vardag mycket ?

 20. Doris Lewandowski skriver:

  Hej, är uppvuxen med tryckkokare i mammas kök. Skaffade en sådan när jag fick eget kök. Senare i livet flyttade cp:en in när man var heltidsarbetande och jag ville utnyttja tiden till annat. Wow för dessa grytor men de tar mycket plats. Skulle vara så fantastiskt att bara ha en gryta som gör allt Då kan jag donera minna till någon som vill prova på. Maten blir mera smakrik och kött väldigt mört vilket gör att man kan använda allt kött och utnyttja extrapriser mer. Crock potten kom till Sverige 2010.

 21. Lena pilblad skriver:

  2010 så hittade den till oss i Sverige. Jag är en mormor till 10 små troll. Har även 5 småttingar hemma. Jag älskar laga mat och är för mej en viktig grund. Tänk om jag skulle få en chans att vinna och få bli inspirerad i din kök konst. Då skulle jag baka lite mer istället till min familj. Så det skulle vara härligt att få vinna lite mer daglig tid.

 22. Mats skriver:

  2010 kom Crock-Pot till slut till Sverige.
  Crock-Pot, why not?
  It’s simple, healthy and it’s gott 🙂
  Relaxing and fun.
  Would love to have one.

 23. Mats skriver:

  2010 kom till slut Crock-Pot till Sverige.
  Crock-Pot, why not?
  It’s simple, healthy and it’s gott:-)
  Relaxing and fun.
  Would love to have one.

 24. Susanne Persson skriver:

  Den kom till Sverige 2010. Jag vill vinna en crockpot för att få hjälp med att komma bort från färdigmatsträsket och hetsen över att laga mat när jag kommer hem trött efter jobb.

 25. Rosemarie skriver:

  2010 kom Crock-Pot till Sverige. Skulle vara fantastiskt att få prova nya möjligheter att laga mat

 26. Camilla skriver:

  Crockpot kom till Sverige under 2011.
  Varför skulle jag vinna? Har sedan tidigare hört så otroligt gott om dessa Crockpots Blev nyfiken och började läsa på mer och Express är tydligen den ultimata. Har en familj (med 1 barn och 2 tonåringar (=ständigt hungriga, vilket även deras vänner är!)
  Har fastnat i tankarna på en Crock pot express. Har gått med i olika grupper på Facebook där jag lusläser och sparar recept Drömmer mig bort när kag tänker på alla härliga middagar som skulle kunna tillagas.
  Det enda som saknas efter många månaders sparande av recept det är en helt egen Crock pot express. Snälla ge mig (och min familj) chansen att prova det jag läst så mycket om….

 27. Ulrika Armano skriver:

  Rätt svar 2011

  Simultankapacitetsmatlagning SÅ rätt i tiden!
  Perfekt för småbarnsmamma som är trött och ”sliden”
  Tid är en bristvara delux,
  Och ovanpå det finns än mer krux…
  Min inre Masterchef är nämligen rätt anonym
  Och tenderar att tala på lägsta volym.
  Med allt brus; barnskrik, stress och stoj
  Kan jag knappt höra hen och det är inte skoj.
  En riktigt Crockpot hade gett inspiration
  Motiverat mitt Masterchef-alterEgo till kock-action!
  Med en matprocess som funkar enkelt med ett tryck
  Så kan ju denna wannabe Jamie-Oliver fokusera på dryck.
  Handen på hjärtat att kunna och få leva sunt.
  Är nyckeln till framgång, allt annat än strunt!

  Hoppas! Kram

 28. Ann Brinley skriver:

  Den kom till Sverige 2010. Jag fick min första i 50-års present och den har gått varm sedan dess. Jag är dock väldigt dålig på att planera måltider och saknar ofta ingredienser när jag väl tänkt köra i gång den, så då får jag skjuta upp det till nästa dag. Därför skulle en Crock pot express underlätta mycket för mig, då jag kan handla hem de tillbehör som jag saknar och ändå hinna få till en god middag!

 29. Jerker Nilsson skriver:

  2010. Pulled Pork är min favoriträtt sen länge, så det vore fantastiskt att få bjuda hela familjen på det eftersom det är så fantastiskt gott, oavsett hur man serverar det.

 30. Conny skriver:

  2010

 31. Jennie Östman skriver:

  2011 började crock pot säljas i Sverige. Jag fick en i julklapp redan då och är nu väldigt sugen på att byta upp mig. Drt skulle underlätta min vardag som fyrabarnsmamma med heltidsjobb och snart även heltidsstudier.

 32. Carina Ekelund skriver:

  Svar: 2010 kom den äntligen till Sverige.

  Motivering:
  Har slagit vad med min 18-åring och bada i havet en gång i veckan så länge sim möjligt.
  Hade varit härligt att efter ett kallt dopp komma hem mötas av doften av färdiglagad varm go mat.
  Bara att värma sig i duschen först.

 33. Denice skriver:

  2011 kom den till Sverige.

  Jag är en ung 2 barns mamma som äääälskar matlagning.
  Crock-pot har tagit maten till en helt ny nivå hos oss, jag kan göra mat från morgon till kväll varje dag om det bara finns tid för det.
  Denna skulle vara perfekt för mig då flickan snart ska börja introduceras för vanlig mat.
  Jag har så mycket recept jag väntar på att få prova. Pottan har verkligen underlättat mycket för mig i min vardag.

 34. Ingela skriver:

  2011 kom crock-pot till Sverige.

  Med mycket renoveringar i huset innan det kommer för mycket snö så hinns matlagning inte med. Med en stor familj så hade denna varit superb för oss nu.

 35. Ulla Raslöv skriver:

  2010 Som en motvikt till att allt går allt snabbare, för att komma bort från fast food, skulle jag gärna laga slow food i en crock pot. Fantastiskt att kunna ställa in funktioner så att det doftar av hemlagat när en kommer hem från jobbet 🙂

 36. Annica Nilsson skriver:

  Svar: 2010. Jag älskar att laga kalops och andra nyttiga maträtter. Men tyvärr har man aldrig den tiden man skulle behöva. Det är jobb, hämta barn, plocka i hemmet, tvätta och diska osv. Denna skulle vara perfekt för oss.

 37. Christina skriver:

  2010 kom den till de Scandinaviska länderna. Jag har köpt en enkel ”potta” på Rusta som har hög eller låg. Denna potta har öppnat en helt ny värld för mig… jösses vad smidigt att laga mig och vilka smaker det utvecklas i pottan. Har en timer till (i uttaget) så jag kan starta pottan efter att jag gått hemifrån. Men det har hänt att den slagit av innan jag kommer hem då någon har varit och fingrat på timern…. en express inkl timer skulle vara suveränt att vinna ?

 38. Eva Albin skriver:

  Svar: 2011
  Reklamen för Crock-Pot säger: sparar pengar, tid, nyttig, enkel och kul. För mig är det en beskrivning på den bästa klappen till mig själv lagom till Jul.

 39. Elin skriver:

  Först 2011 kom den till Sverige. Jag jobbar väldigt oregelbundet och slarvar därför mycket med maten och köper tyvärr mest färdigmat, så det vore en nystart att kunna laga god och nyttig mat på ett smidigt sätt utan att det ska kännas som ett andra jobb och ta upp den lilla fritid man får.

 40. Siw skriver:

  Den kom 2010.
  Har själv Crock Pot, men vill gärna ge min dotter med familj. Ser att det skulle underlätta och dessutom får familjen uppleva, hur god maten blir.

 41. Cristina Wiklund skriver:

  2010 kom den till Sverige.
  Med massa olika allergier i familjen är inte snabbmat ett alternativ utan allt behöver lagas hemma och från råvaror. Den här skulle öppna en helt ny värld när det gäller vardagsmat för familjen. Tänk att kunna komma hem till en mustig köttgryta en onsdag efter heldag på jobb/skola.

 42. Johan skriver:

  Svar: 2011

  Jag skulle vilja vinna för att kunna spara tiden man spenderar i köket. Att få chansen att vinna en multicooker är once in a lifetime. Hela familjen skulle ha nytta av den, både dom tvåbenta och dom fyrbenta.

 43. Jessica Krüger skriver:

  Jag älskar min crock-pot och lagar mat i den minst 5 dar i veckan. På sommaren blir jag dock lite handikappad när vi är på båten mycket och min älskade maskin får va kvar hemma. Skulle vara helt fantastiskt att få ha en stationerad på båten så kan jag laga lika god och enkel mat där som hemma.
  Crock-pot kom till Sverige 2011

 44. Melissa skriver:

  2011.

  Jag har just flyttat till en ny lägenhet med mina barn. Denna hade sparat mig otroligt mycket tid då jag ska hinna vara en förälder, inreda lägenheten och jobba. Hoppas hoppas på vinst.

 45. Rebecca skriver:

  År 2010 kom Crock – Pot till vårt avlånga land.
  Många tycker att Crock – Pot express är Guds gåva till alla hushåll. Självklart vill jag vinna, vem vill inte det? ?

 46. ida skriver:

  2010!!
  Efter alla dina inspirerande recept blir jag så sugen på att få en egen då jag dels jobbar heltid, tränar och får svårt att få vardagen att gå ihop med vänner och familj. Att få möjligheten att kunna slänga ihop ett långkok som sköter sig själv och är redo när jag kommer hem på kvällen skulle verkligen sätta guldkant på höstmörkret, och skulle även göra våra familjemiddagar extra lyxiga!! Istället för vår standard köttfärsås skulle jag vilja göra din slow cooked köttfärsås- vilken LYX det skulle vara att kunna bjuda på den! <3 Tack för en fantastisk blogg och tävling!

 47. Titti skarp skriver:

  svar 2011 den har jag spanat in länge bla hos influensers ,så enkelt och spar en massa tid
  jag skulle göra en massa olika gott i denna som kräver tid som jag sällan ha då jag ska laga mat
  blir en perfekt gåva till familjen i så fall
  hoppas på turen

 48. Jesper Sköld skriver:

  Kom 2011 till Sverige. Som du säger så är Slowcooker något speciellt som lyfter matlagningen upp i rymden som en raket i slowmotion. Vore häftigt att laga mat med sådan läcker manick.

 49. 2010
  ibland är det kul att laga mat, men oftast skulle jag vilja komma till dukat bord. Med en slow cocker slipper jag kanske inte att duka, men jag slipper röra i grytorna och det vore skönt

 50. Eva Viinikka skriver:

  Den kom till Sverige 2010. Jag lagar mycket grytor i min gamla Crock-pot som jag köpte 2012. Men nu vill jag kunna laga yoghurt och andra spännande maträtter med Crock-Pot Express Multicooker, men mest av allt för att spara tid och för att jag blev så hungrig när jag såg alla maträtter den kunde göra .

 51. Rita skriver:

  2010 kom den till Sverige.
  Jag har idrottande barn och det är svårt att hinna laga näringsrik och bra mat när det är träningar 4 kvällar i veckan plus matcher man måste skjutsa till. Det blir oftast maträtter man kan laga på max 30 minuter för att det inte ska bli så sent i säng för barnen. Med en Croc-Pot skulle vi ha bra och näringsrik mat varje kväll när vi kommer hem!

 52. Camilla skriver:

  Crockpot kom till Sverige 2010 och jag införskaffade mig en 2010/2011.
  Bland det första jag testade var kalkon. Fick ner den stora kalkonen i pottan, köttet blev mört och såsen som jag gjorde på skyn var helt gudomligt god.
  Efter det var jag fast. Blev en ny för 1½ år sedan när den gamla gav upp, dock ingen express.
  Hade varit underbart med en express som hade underlättart ytterligare i köket som ensamstående helttidsarbetande 3-barnmamma.

  Tack för alla recept jag har testat från denna sidan.
  Ha en fin dag

 53. Monica Jansson skriver:

  Mitt svar 2010.
  Denna skulle bli bra när jag nu måste åka till Astrid Lindgrens Sjukhus med vår minsta för cytostatika behandling, varje behandling innebär 3 dagar borta för mig och lillan.. Då skulle matlagningen bli så mycket lättare för min man och de andra barnen.

 54. Karolina Söderberg skriver:

  Sedan 2011 finns grytorna tillgängliga i Sverige

  Vi är en familj på 4 personer där vi som föräldrar valt att rejält dra ner på inkomsterna för att få vara mer med barnen medan de växer upp.
  Tid med varandra prioriteras framför att jobb (och därmed pengar) , barnen växer upp så fort att man som det är nästan inte hänger med. Nu är de 9 och 8 år. Tiden har gått fort.
  Det betyder att vi får även dra ner på utgifterna.
  En Crock Pot Express Multicooker är något som inte finns i vår budget men som skulle ger ännu mer tid till att vara med barnen.

 55. Mats Hellström skriver:

  Den kom 2010

 56. Eva Kärlin skriver:

  2000. Jag vill börja laga mustiga grytor och kalops, svensk husmanskost när den är som bäst! ?

 57. År 2010
  Minnet börjar svika mig, så oron ökar att jag ska glömma stänga av en spisplatta….

 58. Helena skriver:

  2010 kom den till Sverige även om patentet i usa är från 1970. Min har jag haft i över 10 år och den börjar sjunga på sista versen så att vinna en ny vore fantastiskt. Dessutom kul med en lite tidig 50års present som är jämnårig ?

 59. Minnet börjar svika mig, så oron ökar att jag ska glömma stänga utav en spisplatta…

 60. Nadia Walaf skriver:

  2010
  Jag gillar min slow cooker, men jag skulle mycket hellre kunna välja om jag vill laga långsamt eller snabbt! Att kunna ställa timer är ju något som skulle underlätta otroligt mycket för tankspridda lilla mig…

 61. Liina Pikver Heffernan skriver:

  Jag köpte min lilla slow cooker från England 2008. Jag skulle gärna vilja ha en där jag inte behöver ha en adapter 🙂

 62. Emma Nilsson skriver:

  Crockpot kom till sverige 2010. Jag skulle vilja vinna för jag har aldrig provat en crock-pot men har länge velat eftersom jag har hört så otroligt mycket gott om dem men jag har inte riktigt haft råd att köpa en själv, så nu håller jag tummarna på vinst 🙂

 63. Ella Carter skriver:

  Den kom till Sverige 2010!
  Samma år som jag och familjen flyttade från USA till Sverige. Vi har använt CrockPot i många år och kan verkligen intyga att det är en fantastisk ”maskin”. Skulle vara trevligt med en ny CrockPot, då vi fortfarande använder den gamla som aldrig verkar vilja ge upp.

 64. Björn Karlsson skriver:

  År 2011! Min fru ska ständigt på vardagen stressa…. mellan varje hushållssyssla ska hon en ny aktivitet in pressa… Aldrig kan kära du koppla av och bara njuta av ett bra tv-program… stå i timmar och laga rotfruktsgryta eller ett väldoftande lamm! Tänk om du kunde njuta och låta någon annan göra arbetet i köket ditt… Önskar därför vinna dig en Crock-Pot slowcooker, då du är hjärtat mitt!

 65. Corina skriver:

  År 2010 är svaret på frågan!
  För mig är detta en drömvinst. Jag älskar långkok av alla slag och drömmen är att på ett snabbt men ändå effektivt sätt kunna tillaga både god och näringsrik mat till hela familjen utan att lägga allt för mycket tid på matlagning med 3 barn, jobb och allt som hör där till, håller tummar och tår!

 66. Emanuel Erdal skriver:

  2010 kom crock-pot till Sverige
  2019 är kanske året crockipotten slutligen gör entré i mitt hem, och förvandlar frysta snabbpizzor och grillkorv till långkok och fingrytor

 67. Monica Pålsson skriver:

  2010 till Sverige. Att kunna spara energi genom att tryckkoka är ju kanon! Dessutom slipper man diska en panna då det finns en brynfunktion. Kan ju inte bli bättre när barn och respektive kommer hem under julen 🙂 Delar vidare på FB och Instagram!

 68. Helena Forss skriver:

  Rätt svar är 2010
  Jag hoppas vinna en potta till min dotter som nyss flyttat hemifrån. Hon pluggar och jobbar extra kvällar o helger i hemtjänsten så tid o ork att laga mat finns nog inte. Med en potta kan hon stoppa ner sina godsaker på morgonen o äta innan det är dags att dra ut på jobb. En perfekt present till någon som fyller 20 år den 20/10!

 69. jimmy nilsson skriver:

  Året var 2010

  enda sedan min exsambos och hennes barn flyttade ut så har jag lagat storkok på söndagen och käkat samma mat i sex dagar. Det var alltid min sambo som lagade mat så senaste halvåret så jag har alltenerat på fyra olika måltider för att det ska gå fort, det är spagetti och köttfärsås, korsvstroganoff, flygande jakbo samt köttbullar och makaroner. jag börjar tröttna på detta men känner att det inte finns någon tid för att laga mat varje dag.

 70. Ida skriver:

  År 2010 fick Sverige Crock-poten! Jag vill vinna för att: en köksapparat som har magi, en mästerkock i köket kommer jag bli. En tidsbesparande process, för på långa köksprocedurer är jag less. God mat för ett stort gäng, för gott, enkelt och underbart häng!

 71. Jennifer skriver:

  2010 kom den hit! Jag skulle önska en till mig själv i tidig julklapp, tänk så Mycket tid jag skulle spara in!

 72. Annika Andersson skriver:

  2010

  En crockpot inbillar jag mig fungerar väldigt bra till viltkött, och det har vi mycket av nu framåt vintern. Tänkt att få komma hem och doften av en god älggryta slår emot en. Som en egen kock. 🙂

 73. Sofie Jörgensen skriver:

  Till Sverige år 2010 kom denna apparat,
  tänk att det kunde vara så lätt att laga mat.

  Saken är den att jag snart ska flytta,
  för att på annan ort försöka göra nytta.

  Troligtvis kommer jag hamna i en korridor,
  hur ska jag då kunna laga mina kycklinglår?

  Det finns många fördelar med att långkok laga,
  men en plats i köket jag ständig kommer att få jaga.

  En Crock-Pot Express Multicooker skulle ge mig en drömstart,
  för att på mitt eget rum kunna leva hållbart.

  Hela mitt studentliv skulle underlätta med denna nya elektronik,
  då kommer jag fortsätta att orka räkna matematik.

 74. Anna skriver:

  År 2010 kom den till Sverige ??
  Jag skulle vilja vinna med mitt oregelbundna jobb. Tänk att ha mat klar på kvällen när vi kommer hem och få hemlagat ordentlig mat. Det skulle underlättat enormt!

 75. Åsa Hansson skriver:

  Crock potten kom till Sverige 2010 enligt deras hemsida.

  Jag vill gärna vinna en Crock pot express för att underlätta i vardagen.

  Det finns en tendens att det nu blir alldeles för mycket micromat och pizza, för att jag inte orkar ställa mig att laga mat sent på eftermiddagen.

  Samt att det hade blivit både mer energisnålt, mer ekonomiskt och hälsosammare att använda sig av en Crock pot express.

  Alltså Win-Win-Win.

 76. Anne-Lhie Kjellsson skriver:

  Hej.
  2010 kom denna fantastiska apparat till Sverige.
  Vore härligt att vinna denna rolls Royce av Crock- Pot med alla dessa finesser.

 77. Anne-Lhie Kjellsson skriver:

  Hej.
  År 2010 kom Crock – Pot till Sverige.
  Vore härligt att vinna denna Rolls Royce av Crock-Pot med alla dessa finesser den har. Längtar!!

 78. Lotta Lundh skriver:

  Svar: 2010

  Vi är en familj som har det ganska kämpigt för tillfället. Vår ena dotter har en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, och det mesta av vår tid går åt till att få vardagen att fungera, från arla morgon till sen kväll. För att vi ska få i oss näringsrik mat, och sluta äta skräp som går fort att laga, vore en Crock Pot, guld värt! Då skulle jag kunna göra iordning Crock Poten på morgonen, jobba på dagen, och servera en god middag när barnen kommer från skolan. Då skulle åtminstone ett orosmoment varje dag försvinna.

 79. Maria Hiljanen skriver:

  Enligt hemsidan:
  2010 Crock-Pot kommer äntligen till Sverige och övriga nordiska länder! Nu upptäcker hela Skandinavien fördelarna med att laga långkok.

  Också från hemsidan:

  Sedan 2011 finns grytorna tillgängliga i Sverige där fler och fler upptäcker deras unika egenskaper.

  Jag behöver en för jag slutat laga mat för det är så fruktansvärt tråkigt. Då kan jag byta ut frysmat mot mumsfilibaba på stora fat.

 80. Emma Svantes skriver:

  2010 kom Crock-pot till Sverige.

  Jag älskar att laga bra mat från grunden. Jag kokar gärna egen fond och älskar långkok där smakerna får tid att verkligen komma fram och mumsa till sig. Men som heltidsarbetande lärare, småbarnsförälder, hundmatte och fru är det svårare att få tiden att räcka till. Det blir oftare och oftare makaroner och korv till middag på grund av stress och tidsbrist.
  En crock-pot express med så många funktioner skulle underlätta vardagsmiddagarna och ge oss många möjligheter att ställa fram varierad, vällagad och god middag på bordet. Jag vill verkligen inte hamna i makaroner- och korvträsket!

 81. Helena skriver:

  2010 kom Crock-pot till Sverige

  Motivering:

  Hemma har vi tröttnat på halvfabrikat, men har inte tid att laga avancerad mat.
  Köttbullar, fiskpinnar och korv med bröd – på våra oinspirerade måltider jag vill ta död.
  Jag vill börja experimentera med hjälp av en kokbok, och överraska familjen med grytor och långkok.
  När jag är på jobbet sköter Crock-pot maten, och förbereder middagen som ska serveras på faten.
  Vi skulle spara tid och hänga kvar längre vid vårt matbord, och jag skulle stolt kunna säga ”självklart är maten hemmagjord!”.

 82. Catherine ”Kia” Leonardsson skriver:

  Slowcookern kom till Sverige i slutet av 2010.
  Det vore mycket underlättande med en slowcooker/ tryckkokare då familjen har många järn i elden samt specifika preferenser på mat som kräver stora insatser.
  Vilken dröm att vinna en!
  Jag håller tummarna för vinst. / Kia

 83. Angelina Svensén skriver:

  2010 kom crock-pot till Sverige.
  Denna skulle vara perfekt till våran familj med kräsna ungar som vill äta god och lyxig mat. Med denna kan mannen och barnen kan äta bra och nyttig mat när mamman i familjen jobbar.
  Det är lätt för mamman att förbereda familjens middag innan hon sticker till jobbet och jobbar sina 10 timmars pass och sedan veta att familjen njuter av en riktigt god och nyttig mat kan hon jobba med gott samvete.

 84. Malin Karlbäck skriver:

  SVAR: 2010

  Jag tror att det skulle underlätta för vår familj med denna Crockpot. Verkar lätt att hålla en tid när maten ska vara klar. Multifunktion verkar kanonbra!!

 85. Jeanette skriver:

  Crock-Pot lanserades i USA redan 1971 och kom till Sverige 2011
  Hoppas på att vinna för min slökokare har slutat att fungera.. och den va min räddning i vardagen.. dela på facebook

 86. Maria Lindqvist skriver:

  2010 Crock-Pot kommer äntligen till Sverige och övriga nordiska länder!

  Jag har blivit crock-pot frälst! Jag älskar att göra grytor och soppor i ”pottan”.
  För mig som reumatiker med en enorm trötthet samt svårt att stå vid spisen så passar denna underbara produkt perfekt. Pottan jobbar medan jag kan vila.
  Har dock ingen express men vill så gärna ha en men har som sjukskriven helt enkelt inte råd.

  Skulle vara toppen att vinna en ♡

  Tack för alla fina recept du delar med dig av!

 87. Lotta Nilsson skriver:

  Den kom 2010.

  Jag skulle så gärna vilja ha allt i ett då mitt kök är mini och riskokare och slökokaren tar upp sån plats. Allt i ett vore ju fantastiskt så jag slipper ha varande bänk upptagen av maskiner!

 88. Linda skriver:

  Tänk att crocpot funnits så länge och i sverige redan sedan 2010 och jag inte upptäckt den förrän 2018 !
  Skulle vilja vinna en express då jag är lite dålig på att komma ihåg att förbereda kvällen före ? vill dock lära mina tonåringar både nyttan och ekonomin med hemlagat då jag ser att modet drar åt dyr ” snabbmat ” på stan .Med en express skulle ju även crocpotmat kunna vara snabbmat som dessutom förutom god kan vara både nyttig och ekonomiskt bra

 89. Anna Smedänges skriver:

  2010 kom dom fantastiska maskinerna till Sverige.

  Jag skulle bli så fantastiskt glad om jag vann. Det skulle innebära att jag kunde göra bättre och mer näringsrik mat till mina barn. Som ensamstående mamma till två barn med olika aktiviteter på kvällarna så finns inte tiden till att laga mat på samma sätt som innan. Inte heller minnet så jag kan använda min slowcooker.

 90. Inger Hellman skriver:

  2010 kom den till Sverige.
  Jag vill vinna denna för att ge den till min son och sonhustru som jobbar
  på dygnets alla tider. Då kan de laga mat snabbt och gott när de kommer hem.
  Jag älskar våran express och vill gärna att även de ska ha denna mirakelmaskin =)

 91. jeanette hansen skriver:

  2010 kom den. Världens bästa redskap. Planera middagen, det blir dessutom en bra energirik mat, då maten lagas från grunden. Tänk all tid den dessutom sparar. Tid då man kan göra massa annat, eller inte göra något alls. Den kombinationen gör ju dessutom att den som äger den får en bättre hälsa på olika sätt. Mindre stress, nyttig mat. Dessutom grymt god mat.

 92. jeanette hansen skriver:

  skrev fel mail nyss

 93. Dan Ogedal skriver:

  2011 kom grytorna till Sverige, Skulle gärna vinna en ny crock-Pot då beläggningen i min multi cocker börjar släppa och jag inte vågar använda den längre. Som pensionär är dom lite dyra att köpa!

 94. Svetlana Blomgren skriver:

  2010 kom den till Sverige. Jag vill vinna denna fantastiska ”potta” för att underlätta vardagen för mig som är mamma till fyra små töser och som jobbar heltid inom hemtjänsten. Tiden räcker inte till och hade varit underbart med lite hjälp! 🙂

 95. Katrin Mattsson skriver:

  2010 ☺️

 96. Helena Brynte skriver:

  2010
  Min ”mission in life” är att se till att jag & mina barn äter BRA, och GOD mat. Lagar mat varje dag, och en Crock-Pot skulle verkligen spara tid åt mig, tid jag kan lägga på barnen istället

 97. Carina Gomes skriver:

  2010 kom den äntligen till Sverige:)

  Att få komma hem till en gryta med färdiglagad mat är vardagslyx för mig, min man och våra 2 ständigt hungriga tonåringar. De ska alltid iväg till fotbollsträningarna och då är det skönt att veta att även om mamma och pappa inte kommit hem från jobbet än så äter de ändå en riktigt god hemmalagad måltid.

 98. Ingalill Ohlson skriver:

  2010 kom den till Sverige och jag köpte en då.
  Skulle gärna vilja ha en till och då en Crock Pot Express Multicooker som verkar så användningsbar.Om jag vinner kan min gamla trotjänare få tillbringa sin sista tid på landet där jag verkligen saknar en Croc Pot?

 99. Karin Mellin skriver:

  2010 kom crock-pot till Sverige.
  För mig som jobbpendlar och har en aktiv fritid har ”pottandet” inneburit att jag äter bättre och får lagad mat till matlådor. Jag mår bättre och det gör också min ekonomi. Jag skulle verkligen uppskatta en crock-pot med fler finesser än min nuvarande. Så att jag kan fortsätta den goda trenden och även utveckla min matlagning.

 100. Eva Bergman skriver:

  År 2010 kom crockpot till Sverige. Som småbarns förälder hade det varit guld värt med en slökokare med dessa fantastiska funktionerna. Långkok, snabbt och enkelt och nyttigt! Hoppas på vinst ???

 101. yvonne Midshult skriver:

  2010 hittade Crock-Pot Slowcooker till Sverige, men det dröjde ytterligare ett år innan den blev mer tillgänglig.

  För mig och min familj skulle en Crock-Pot Express Multicooker underlätta vardagen massor. Tänk att snabbt kunna laga nyttiga och god rätter. Älskar grytor av olika slag. En fantastisk julklapp för oss!

 102. Susanne Partanen skriver:

  Året var 2010 när denna fantastiska uppfinning kom till Sverige. 2012 fick jag min potta som har använts flitigt sen dess med helt underbara maträtter. Den är helt manuell utan några finesser som tex timer som jag kan sakna ibland. Men ibland har man bråttom och vill att det ska gå snabbt, så denna fina pottan skulle passa perfekt hos oss.

 103. Smadar Plenell skriver:

  2010
  Jag köpte min första slowcooker, en jättebillig modell, för att jag ville dra ner på elkostnaden genom att använda ugn och spis mindre. Jag trodde egentligen att denna maskin kommer bli ytterligare en manick som kommer stå i ett skåp. MEN till min förvåning så började jag faktiskt laga mat i den. Och det har blivit mycket olika rätter. Faktum är att min första ätbara potatisgratäng är slowcookad (en rätt jag aldrig lyckats med förut) och min första faktiskt goda sås (tidigare vanliga kokade på spisen har varit avskyvärda) är från skyn av en slowcookad skinkstek. Inga halvfabrikat – bara riktig MAT – MUMS.

 104. Elin Karlsson skriver:

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag tycker det är så viktigt att ge mina barn en rutin med god, varierad hemlagad mat. Jag har två barn under två år så det är full fart hemma samtidigt som jag anser att bland det finaste man kan ge sina barn är en hälsosam livsstil. I dagsläget är det svårt att hinna erbjuda mat lagad från grunden varje dag (eller ens hälften av dagarna) och det är något mitt mammahjärtat mår lite dåligt av när man ser så mycket folkhälsosjukdomar som beror på dålig kosthållning. Med expressen skulle jag alltid ha möjlighet att ge barnen bra mat eftersom det alltid finns någon stund på dagen man kan laga mat även om det inte alltid är i direkt samband med måltid. Dessutom blir ju allt så himla mört för vår minsta som snart ska få börja smaka av vår mat och jag skulle kunna prioritera barnens vakna tid till lek och bus!

  Crockpot kom till Sverige 2010!

 105. Ann- Christine Svensson skriver:

  2010 tror jag tralala

 106. Sara Tolvteus skriver:

  Croc Pot kom till Sverige först 2010! Jag vill vinna den ultimata croc-poten då den vi har används flitigt för en familj med många aktiviteter på vardagar och helger.

 107. Ree af Kleen skriver:

  Svar på frågan: Crock-Pot Slowcooker lanserades först i USA 1971 och sedan 2011 finns grytorna tillgängliga i Sverige.

  Motivering: Min CPE har sparat enormt mkt tid och pengar för mig som jag kan ägna åt familjen istället. Nu småhandlag jag inte längre eftersom jag gör veckomatsedlar och sedan sköter CPE jobbet åt mig. Jag får nästan ingen disk! Jag lagar rätter som jag tidigare ansåg tog för mkt tid eller var för avancerade. Jag vill ge min mamma chansen att laga sin mat i en CPE!

 108. Gabriella Daroczi skriver:

  Jag är inte en kock,
  Men vill lära mig laga allt och gott.
  Jag älskar att äta,
  Desert, soppa och gryta.
  Multicooker är min bästa vän i köket,
  Familjen blir glad om jag vinner priset!

  Crock pot kom till Sverige 2010.

 109. Pia skriver:

  2010 kom den till Sverige.

 110. Malin Lilja skriver:

  2010 ??
  Jag vill vinna den här för att trösta mig själv efter besvikelsen att jag lyckats göra min nuvarande crockpot jätterepig – är sååå ledsen för jag älskar att laga mat i den.

 111. Gabriella Daroczi skriver:

  Jag är inte en kock,
  Men vill lära mig laga allt och gott.
  Jag älskar att äta,
  Desert, soppa och gryta.
  Multicooker är min bästa vän i köket,
  Familjen blir glad om jag vinner priset!

  2010 kom Multicooker till Sverige.

 112. Therese beijer skriver:

  2010 kom crock-pot till Sverige så 9 härliga år.

  Jag har idag en slowcooker (av annat märke) men skulle väldigt gärna vilja ha ett bra alternativ till de stressiga dagarna också.
  Har idag en matkasse med veckomenyer för att underlätta vardagen men dottern har verkligen tröttnat och ber nästan dagligen att vi ska sluta. Detta ser jag som ett väldigt bra alternativ till god mat men snabbt.

 113. Gabriella Daroczi skriver:

  Jag är inte en kock,
  men vill lära mig laga allt och gott.
  Jag älskar att äta,
  Desert, soppa och gryta.
  Multicooker är min bästa vän i köket,
  Familjen blir glad om jag vinner priset!

  2010 kom Crock pot till Sverige.

 114. Gabriella Daroczi skriver:

  Jag är inte en kock,
  men vill lära mig laga allt och gott.
  Jag älskar att äta,
  Desert, soppa och gryta.
  Multicooker är min bästa vän i köket,
  Familjen blir glad om jag vinner priset.

  2010 kom Crockpot till Sverige, samma år lärde jag mig svenska:)

 115. Sofie Jutner skriver:

  Har haft en billigare variant av slowcooker i drygt ett år och använt den jättemycket och nördar bland olika recept i bloggar och grupper. Eftersom jag jobbar dagtid så blir det alltid de längsta recepten. Jag är såå avis på dem som har en crock-pot express som kan laga samma typ av mat på kortare tid. Skulle så gärna vilja ha en! Brukar aldrig delta i tävlingar men denna kan jag inte motstå! Håller tummarna för en höst med massa nya recept.
  2010 kom crock-pot till Sverige.

 116. Åsa Bylund skriver:

  Mitt favoritrecept är på kalops. Men till helgen gör jag gärna ribs i slowcookern. Jag saknar verkligen express- versionen och skulle bli jätteglad för en sådan, speciellt nu när all svamp, rotsaker och älgkött ska lagas till. Det bjuder jag gärna barn o barnbarn på.

 117. Nina Frid skriver:

  2010 kom den till Sverige och det blev mitt bästa köp någonsin. Att kunna servera nyttig mat trots sjukdom som begränsar livet till 100% är oerhört värdefullt. Att kunna vara kreativ och uppfinningsrik med mat gör hela processen med crockpot till ett nöje att använda, och med en 9 år gammal crockpot hade det varit spännande med en ny upplevelse och utmaning.

 118. Paulina Martinez skriver:

  2010 var året då crock-pot kom till Sverige.
  Det vore en dröm att kunna tillaga all god mat som jag gör i en crock-pot på mindre tid. Som heltidsarbetande 2 barnsmamma med alla aktiviteter barnen har så vore det underbart att kunna laga god mat snabbare än idag 🙂

 119. Camilla skriver:

  Tro den kom 2008 till Sverige. Skulle passa mig perfekt, är så trött efter jobb så det blir snabbgjord mat oftast inte så näringsrik. Men i en chock pot blir det både näringsrikt och rejäl mat.

 120. Karin Andersson skriver:

  2011 kom Crockpot till Sverige….
  Jag vill vinna då maken är egen företagare och vi jobbar väldigt långa dagar och inte hinner laga mat på veckorna, så en crockpot skulle passa våran familj perfekt med lång och storkok, då skulle vi kunna få mer tid med barnen och övrig familj och vänner.

 121. Karin Andersson skriver:

  Rättelse 2010 kom crockpot till Sverige…

 122. Susanna Tossavainen skriver:

  2010 var året som Crockpot kom till Sverige. Jag har ägt en enklare variant av denna fantastiska apparat, som tyvärr gått sönder. Nu är jag mogen att utforska den lite mer avancerade pottan som man kan experimentera med lite mer, fantastiskt att kunna bryna och baka i den tex. Att ladda pottan innan man går till jobbet, för att sedan komma hem till ett väldoftande hus och veta att man bara behöver duka bordet och sätta sig till bords är rena drömmen.

 123. Ree af Kleen skriver:

  Rättelse: crock pot kom till Sverige 2010.

  Motivering: Min CPE har sparat enormt mkt tid och pengar för mig som jag kan ägna åt familjen istället. Nu småhandlag jag inte längre eftersom jag gör veckomatsedlar och sedan sköter CPE jobbet åt mig. Jag får nästan ingen disk! Jag lagar rätter som jag tidigare ansåg tog för mkt tid eller var för avancerade. Jag vill ge min mamma chansen att laga sin mat i en CPE!

 124. Hej! Crocpot kom ut i butiker i Sverige 2010.
  Min motivation är att jag sedan ryggskada, inte orkar stå länge i köket. Jag kan själv, eller be maken, förbereda och sedan bara trycka igång och låta den göra jobbet. Men- då jag inser att inte allt blir bättre av långkok, så skulle jag väldigt gärna få möjlighet att prova en express.

 125. Carola Agnoletto skriver:

  2010 kom crock pot till sverige.
  Jag älskar mina cp och nu när jag är sjuk skulle det underlätta ännu mer med en cpe som kan sköta matlagningen när jag inte har ork.

 126. Stefan Thorup skriver:

  Svar på frågan: Crock Pot kom till Sverige 2010

  Motivering: Har provat flera av dina recept i en väldigt liten/gammal Crock Pot. Gillar det verkligen och det hade sparat så mycket tid för en aktiv familj med två barn och hund. Det är inte alltid man har tid att stå och laga mat och då kan man verkligen få hjälp av en Crock Pot. Både jag, min fru och våra två barn är väldigt aktiva inom sport och träning och det är inte alltid vardagarna räcker till.

 127. Malin skriver:

  2010 kom den till sverige. Jag älskar att laga mat men mina leder ställer till det för mig. Så därför tror jag en sån här skulle hjälpa mig i min vardag

 128. Sara skriver:

  2010
  Ensamstående mamma med två barn söker pålitlig och hållbar matlagningspartner… ?

 129. Bella skriver:

  2010 kom den till Sverige. Varför vi hade velat ha en är för att vi är en familj på 6 personer så den hade underlättat vardagen. Med barn som gärna vill vara med så är det så smidigt att kasta ner allt så får den göra sin egna magi. Så hela familjen håller tummar och tår.

 130. 2010 kom den till Sverige. Jag är i akut behov av en ny. Min ”gamla” billiga variant som jag använt så gott som flera dagar i veckan, bestämde sig för att lägga av för några veckor sen. Jag ser inte att det är lika kul att laga mat längre. Eller jo det är kul! Men det underlättade något enormt med en ”potta”. Den jag hade var absolut den billigaste av crock pots, med varken timer eller funktioner så som bryning etc. Jag är glutenintolerant och jag är väldigt positiv till att jag nu kan äta ännu ”renare” och nyttigare med ”pottans” hjälp. Dessutom går det hur bra som helst att stuva Gf makaroner i crock poten samt lasagne och annat, som gärna får en ”seg” konsistens när man lagar på vanligt vis, vilket gör att jag inte gör de rätterna alls nu när jag ingen potta har. Jag har helt enkelt vant mig vid att maten smakar som ”vanlig mat”. Vilket har varit en mycket glad upptäckt. Det är få gånger man är glad att leva med en sjukdom som styr ens vardag med matintag, men när maten blir så bra så är det kul. Kan bara tänka mig att det blir bättre. Det är så många recept jag vill testa laga och göra om som är ”vanliga” recept. Köp en ny tänker du säkert nu? Jag är student, jobbar extra som timvikarie, det gör att man inte har fett med pengar. Dessutom somnade min lilla hund in hos veterinären för en tid sen. Så jag har inte prioriterat att köpa en ny. Jag har oftast grym otur när det kommer till tävlingar, men hoppet är det sista som sviker en! Jag får helt enkelt hålla tummarna! 🙂 🙂

 131. Charlotta Ericsson skriver:

  2010 kom den första till Sverige. Varför behöver då jag vinna en? För att min trontjänare sen flera år tillbaka lagt av. Jag hade det billigaste varianten av ”potta” tidigare, som saknade både timer och bryningsfunktion etc. Jag har inte prioriterat att köpa en ny då jag som student/timvikarie inte riktigt prioriterar en ny. Jag är även glutenintolerant och det är så många rätter som blir bättre i en crock pot. Pastarätter så som lasagne och stuvade makaroner är ett par av dem. Stuvade gf makaroner har jag aldrig lyckats med på spisen, likaså lasagnen får, hur man än gör, någon seg konsistens i ugnen. Den blir aldrig sådär ”bra” som vanlig. Så jag skulle bli jätteglad över att vinna en ny, det finns så många pastarätter som inte är gf i recepten som jag skulle vilja göra ”glutenfria” och testa i crock pot. Jag saknar helt klart min ”matlagare” här hemma. Så nu får jag hoppas på tur. Hålla tummarna och sådär! 😀 🙂

 132. Gunnar skriver:

  Den kom till Sverige 2010.
  Här hemma pratas det om att vi skulle ta och skaffa en crock pot men vi har ännu inte kommit till skott. Att vinna en skulle göra valet enklare och vi behöver inte längre fundera på vilken som är den bästa!

 133. Anna Sandström skriver:

  Sverige fick vänta ända till 2010 att ta del av detta mirakel. Har länge önskat mig denna mackapär eftersom jag hoppas och tror att den skulle hjälpa mig ofantligt i vardagspusslet med fyra barn och veckopendlande man. När tiden är knapp och alla är hungriga är det lätt att välja sämre alternativ med halvfabrikat och snabbmat och hade då gärna haft denna kompis hemma som fixar jobbet med en hälsosam middag medan jag skjutsar och hämtar barn på träningar!

 134. Camilla skriver:

  Den kom till Sverige år 2010.
  Jag har en crock-pot sedan länge och den använder jag så ofta jag kan.
  Det är enda gången som jag verkligen lagar nyttig mat. Problemet är att min potta inte har någon timer, så jag kan aldrig lämna den för ex att åka o jobba.
  Det hade varit en dröm att på en ny med alla härliga finesser så som tryckkokning, slowcocking och bryning, allt i ett!!
  Den är som ett Kinderägg, tre önskningar i en ?

 135. Ia skriver:

  Denna maskin skulle få en stor plats i vårt kök. Lägga i alla höstens fina grönsaker o rotfrukter o en bit kött/Kyckling eller fisk skulle ha god nyttig mat på mitt bord varje dag.

 136. Frida Sjölander skriver:

  2010 är svaret på frågan.
  Varför skall jag vinna denna underbara manick?
  Småbarnsmor som allt för många timmar tillbringar i mitt kök.
  Det känns som om att tiden snabbt går upp i rök.
  Tänk att få lägga den tiden pådet som istället betyder mest av allt.
  Crock-potten behöver bara ingredienser så som kött, potatis peppar och salt.
  Sedan fixar den grytor som får oss att hinna så mycket mer.
  Tänk, nu sitter jag redan här och ler !

 137. Marie skriver:

  År 2010 kom detta underverk! Jag kan inte tänka mig en bättre uppfinning att komma hem till. Mötas av härliga dofter och smaker. Slippa gnället från hungriga små magar utan istället direkt kunna slå oss ner till bords och avnjuta en god middag. Ensamstående mor håller alla tummar och tår för denna Crock-Pot Express Multicooker som skulle göra livet enklare och godare för oss!

 138. Mirona Näslund skriver:

  2010 är rätt svar. Motivering: Har suktat efter en Crock-pott länge. Dels för att det verkar så otroligt smidigt och det ser så lätt ut. Sen kom jag på att detta är äntligen den perfekta tidpunkten då gubben ska få laga mat till mig efter alla år. Med denna Crock-pott skulle t o m han kunna laga en exklusiv middag SAMTIDIGT som han kollade på Tv! Snacka om perfekt!

 139. Anette Nises skriver:

  Svar: 2010
  Nu ska jag berätta vad som kommer att hända,
  om det blir till mig du vinsten kommer att sända.
  Ja, tänk om det faller just på min lott,
  att i en Crock-Pot få tillaga en massa gott

  Kylig höstkväll och stjärnorna kan endast molnen flytta,
  då värmer vi upp våran vedeldade bytta.
  Samtidigt som vi sitter där i karet och myser,
  står Crock-pot i köket och pyser.
  Vi korkar upp varsin flaska öl,
  så god att inta i vår egen lilla pöl.
  Sen är det dags att kliva upp innan huden blir som ett russin,
  och inne väntar mat som räcker till ett halvt dussin.

 140. Ellinor skriver:

  Crock-Poten kom 2010 till Sverige.

  Det är sällan jag är med i sådana här tävlingar då chansen att vinna är så liten, men jag önskar mig verkligen en crock-pot. Som student får jag hålla hårt i pengarna och har inte haft möjlighet (och kommer inte ha för en bra tid framöver) att införskaffa en på egen hand så tittar mest på alla recept och förundras över allt man kan laga i den. Den skulle gå flitigt här hemma då mina studier tenderar att ta mycket tid så att den ”sköter matlagningen” vore toppen – bara tanken på att preppa den vid en rast och sedan hitta smakrika och goda rätter lagom till middagstid känns som en utopi för min del 🙂

  Stort tack till dig som anordnar en så fin tävling för dina läsare!

 141. Stefan M skriver:

  2010 kom de till Sverige.
  Jag känner att jag måste skärpa mig med min kosthållning då jag börjat märka tecken på att jag inte tagit hand om min kropp ordentligt. Jag vill kunna bjuda mig själv och mina barn på god, sund, ’riktig’ mat och då vore en Crock Pot perfekt!
  Tack för en trevlig matblogg! ?

 142. Annika Nilsson skriver:

  Svar: 2010
  Familjen får en glädjechock,
  när jag förvandlas till mästerkock!
  Med Crock Pots middagshealing,
  blir det matlagning med feeling!
  Att leva sunts vinst är välkommen på besök,
  välbehövlig injektion till vårt kök!

 143. Anneli Eriksson skriver:

  1. 2010
  2. Jag älskar min Crock Pot ❤️ Det är underbart att komma hem från jobbet till en färdig, smakrik och gudomligt mör köttgryta, en het Cowboy Bean-chili eller en frestande kålpudding ❤️ Nu är jag supernyfiken på att uppgradera till en med fler funktioner och det vore toppen att få nya tips och lära nya tricks som jag kan middagsfresta hem barn och barnbarn med ❤️

 144. Nils-Gunnar skriver:

  2010 är svaret. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *