Aj aj aj

Senare på fredagskvällen fick jag enormt ont i magen… Det var knappt så jag visste var jag skulle ta vägen. Jag la mig i sängen men hade så ont att jag inte kunde sova och så frös jag enormt trots varmt täcke. Lite senare så förstod jag varför, magsjuka. Jag kräktes och mådde dåligt. På lördag morgon tog jag tempen och då hade jag 39 graders feber… Måste vara något jag ätit, men vad. I vilket fall som helst hade jag inte tid att vara sjuk. Det var bara att trycka i sig alvedon och tvinga sig själv att vara en glad och någorlunda pigg mamma som tar med barnen på roliga aktiviteter. På agendan stod Olympic day run happy mil för Filippa och sen skulle hon och jag till frisören och klippa oss.

På helgmornar brukar vi alltid göra mysigt fika. Vi bakar nästan alltid någon variation på scones. Oftast är det jag som bakar men eftersom jag mådde så dåligt fixade Mattias dessa väldigt goda scones. Trots att jag mådde dåligt smakade de väldigt gott! Inte massa fiber som retade upp magen i detta recept inte 🙂 !

Det blev dock ingen frukost i övrigt för mig denna morgon, barnen fick lite gröt och Mattias minns jag inte vad han åt.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *