Mysig utelunch
Nu börjar man verkligen få vårkänslor. Vi ser ljuset i tunneln. Dagarna är längre och ljusare, solen skiner och vårvärmen är (var?!) här. Vi passade på att fira våren med en mysig utelunch tillsammans...
En blogg om att leva sunt och hitta balans i livet
Nu börjar man verkligen få vårkänslor. Vi ser ljuset i tunneln. Dagarna är längre och ljusare, solen skiner och vårvärmen är (var?!) här. Vi passade på att fira våren med en mysig utelunch tillsammans...
Nu när våren gör sitt intåg i hela landet och det dessutom är sportlov på många platser är det väl ändå en perfekt tid att baka något gott. Att mumsa på själv, bjuda närmaste...
Igår var det fettisdagen. Jag tycker att man, inte minst i dessa tider, ska ta chansen att fira allt man bara kan. Sen att jag älskar semlor och i princip kan äta hur många...
Hemgjord nyponsoppa med mandelbiskvier. Det är barndom för mig! Så gott och lika gott som enkelt att laga. Och så nyttigt, sprängfyllt med C-vitamin från nyponen. Varm nyponsoppa är perfekt så här i Corona-tider...
Jag älskar semlor. Har redan ätit två stycken och hoppas hinna äta många fler innan årets fettisdag infaller 16 februari. Älskar också glass och hur trevligt är det inte då att kunna kombinera det...
Intresset för bakning har växt under pandemin. Svenska Dagbladet ger i söndagens tidning recept på tre snabba matbröd som bevisar att hembakat är godast. Samtliga recept i reportaget är hämtade från Lindas nya matbröd...
Jag älskar bullar. Just nu ligger saffransbullar mig extra varmt om hjärtat eftersom det snart är jul. Man (=jag?!) har längtat så efter julens alla smaker och nu äntligen är tiden inne och man...
Igår var det första advent 2020. Det är alltid lika konstigt när första advent inte infaller i december. Man blir lite förvirrad. I vilket fall, vi håller på traditionerna. Extra viktigt ett år som...
Senaste kommentarer