Alternativ julgran

För några dagar sedan fick jag reda på att jag var den lyckliga vinnaren av en julbock i ädelgran från Blomsterlandet. Det var gulliga Annika Duckmark som hade tävlingen på sin blogg. Jag har träffat Annika några gånger på olika events och hon är verkligen en trevlig och ödmjuk tjej!

Idag hämtade jag hem min vinst. Den var riktigt fin och luktar bara helt underbart! Jag har satt lampor i den vilket höjer stämningen ytterligare ett snäpp. Just nu har vi den inomhus – kanske ett alternativ till gran? Vi ska dock sätta den på hedersplatsen utanför vår ytterdörr så alla som passerar vårt hus kan se den och beundra dess skönhet! En plastgran kommer istället att sättas upp inne och kläs med barnens hemgjorda alster!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *