Besök i lekparken

Det har varit jättehärligt (soligt och varmt) väder hela dagen (och gårdagen) här hemma. Självklart blev det ett besök till en lekpark i närheten!

Förutom biobesök och lekpark har vi hunnit med en cykeltur runt kvarteret där vi spanat in vilka kompisar som kommit hem efter semestern. Mattias var då iväg och tränade. Sedan kom Gustafs bästa vän Axel över på en lekstund. Då passade Mattias, jag och Axels föräldrar på att inta drinkar, öl och tilltugg på altanen. När barnen lekt klart fick självklart även barnen trevligt söndagsmys med dricka och tilltugg.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.