Dagens biobesök

Imorse var vi hela familjen på förhandsvisning av filmen Bilar 2 på en biograf i Stockholm city. Vi hade vunnit biljetter via BR leksaker. De bjöd på popcorn och dricka och i varje biostol fanns det en goodie bag innehållandes ett par leksaker, klistermärken och en plansch.

Filmen visades i 3D. Det var första gången Gustaf såg en film i 3D. Han har varit på bio massor av gånger förut, men aldrig sett en film i det formatet. Tyvärr var han inte mogen för det ännu. Han tog av sig glasögonen efter 15 minuter och satt sen och tjatade på mig att han ville gå var femte minut resten av filmen. Inte ens popcornen eller drickan dög som underhållning för honom. Filippa var överlycklig över sin goodie bag och visade stort intresse för filmen så länge som hon hade popcorn och dricka kvar. När det var slut tog även hennes intresse för filmen slut och så småningom åkte även hennes 3D-glasögon av. Jag och Mattias tyckte filmen var så där. Bilar 1 hade en enklare och bättre story. 2an var mer komplicerad och innehöll ännu fler vuxenskämt och begrepp som mindre barn inte förstår sig på. Det bästa, tyckte jag, var faktiskt förfilmen som var ett 10 minuter nytt ”avsnitt” av Toy Story där bland annat Ken och Barbie ska åka på semester till Hawaii.

Trevligt hade vi trots allt och det var en kul söndagsaktivitet för hela familjen.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *