Bowlingpremiär

Firade du Sveriges nationaldag på något speciellt sätt? Det gjorde inte vi. Vi hade en lugn hemmamorgon, sedan gymträning för Mattias, en kort genomkörare på roddmaskinen för mig och lek för barnen följt av en lättare lunch. Trots det fina vädret åkte vi sedan iväg hela familjen till en bowlinghall i närheten av där vi bor. Vi har länge pratat om att bowla och nu var det dags. Det var första gången som Gustaf prövade på bowling.

Alla tyckte det var jättekul! Barnen fick ”staket” så inte kloten åkte ner i rännan. Vi bowlade, drack läsk och tjoade och tjimmade. 1,5 timme höll vi på och det var alldeles tillräckligt. Perfekt familjeaktivitet.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.