Prova nytt

Två av mina stora intressen här i livet är träning och film. Det är också något jag delar med min kära make. Att göra något tillsammans som båda gillar är extra kul. När man har mindre barn är det inte alltid lätt att komma iväg samtidigt båda två på bio (därför blir det mycket dvd/blu-ray hemma) eller träning men vi försöker så ofta vi kan. I helgen var vi barnfria och då passade vi på att träna och gå på bio tillsammans.

Vad gäller träningen tog vi en provträning på Balance i Solna. Vilket gym – jag är imponerad! Väldigt stort med fantastiskt utbud av konditionsmaksiner av olika slag, styrketräningsmaskiner och fria vikter, crossfit-del, styrkelyft, trx-hörna, massor av kettlebells och andra redskap, gott om mattor för styrka och stretch, stort utbud av gruppträning, barnpassning utöver det vanliga och fantastiskt omklädningsrum/duschar. Låg det inte så långt borta från där jag bor samt jobbar skulle jag lätt köpt kort där, men inte som det ser ut idag alltså. Däremot kommer jag gärna tillbaka för enstaka träningar.

Biofilmen vi såg var The Host. Nu gillar jag inte Twilight-filmerna så utgångspunkten var inte den bästa (men när filmer slår ur underläge brukar de ofta visa sig bättre än vad man först trodde) och tyvärr, det här var ingen film för mig. Värdelös… Dålig (obefintlig?!) story och urusla skådisar. Betyget 1 av 5, om ens det… Se den inte!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *