Crawlkurs för vuxna

Båda mina barn har gått i simskola sedan de var 4 år (nu är Gustaf snart 6 resp Filippa 8 1/2 år). Filippa kan simma alla simsätt och är riktigt duktig, Gustaf har inte långt kvar tills han kan simma rygg och frisim.

Dessa faktum och att jag dessutom är hjälptränare i Gustafs simgrupp sätter mig i en pressad situation. Jag bör ju själv kunna frisim INNAN barnen i simgruppen kan det. Annars är det smått pinsamt.

Jag anmälde mig därför till crawlkurs för vuxna. Igår var det lektion nummer tre. Vi har övat benspark och Stålmannen tidigare. Igår fokuserade vi lite mer på andningen och började lite smått med sammansatt simning.

Det ser oerhört lätt ut men är riktigt svårt. Bara att öva och kämpa på som gäller. Har tyvärr svårt att finna tiden att ta mig till simhallen då vardagen är full med andra måsten. Det löser sig!20130130-085506.jpg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *