Separerad wok

Kvällens middag blev kycklingwok med ris. En separerad sådan. Mattias gillar inte när jag blandar grönsaker och kyckling/kött. Allt serverades därför separat. Kycklingen för sig, wokgrönsakerna för sig och riset för sig. Mycket trist tycker jag, blir ingen wok i mina ögon.

Till både kycklingen och wokgrönsakerna använde jag woksåsen Oyster & Garlic från Santa Maria. Jag har aldrig testat den förut men den var mycket god och livade upp rätten. Jag hade dock behövt två påsar woksås då jag hade 900 g kyckling och en hel påse wokgrönsaker. Det blev lite torrt och inte så såsigt. Det löste jag dock genom att servera kvarg och thaichili-sås på sidan om.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *