Ingen träningsvila

Jag har inte skrivit så mycket om min träning på sistone. Finns helt enkelt inte så mycket spännande att berätta. I lördags morse skulle jag ut och springa en 40 minuters runda. Halkade på en isfläck efter 15 minuter och skrapade upp knä och händer och höften fick en rejäl smäll. Det gjorde fruktansvärt ont och jag låg kvar på marken och grät en stund tills jag insåg att det var för tidigt för att få hjälp hem (och så himla farligt var det ju inte heller) så jag fick linka hem.

Vilade på söndagen och körde 45 minuter spinning (vanliga passet) i måndags. Igår testade jag att springa igen. Det är fortfarande väldigt halt och kroppen gör fortfarande ont men jag tog mig runt och det kändes okej trots allt. Idag blir det Satscorepulse, imorgon Bodypump. Träna gör gott får både kropp och knopp!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *