Dags för uppgradering

Nu är det inte långt kvar till julafton. Lite drygt en månad bara. Dags att börja planera och inhandla julklappar med andra ord. I veckan dök de stora leksaksaffärernas julkataloger ner i brevlådan. Barnen satte genast igång att bläddra. Gustaf hittade några saker han ville ha. Filippa hittade i stort sett ingenting.

Filippa har i stort sett bara en enda önskan. Hon önskar sig en ny mobiltelefon. Den mobil hon har idag är en iPhone 4 och den fick hon i julklapp för två år sedan. Den har börjat fungera allt sämre och behövs bytas ut. Det måste vara en iPhone, inget annat duger tydligen! Både jag och Mattias har en iPhone, jag 5 s och Mattias 5 c och är mycket nöjda.

iPhone6En uppgradering från 4:an blir det i alla fall. Vi funderar på om vi ska köpa en iPhone 6 eller iPhone 6 plus till Filippa i julklapp. Det skulle vara kul att låta henne få vara en av de första att testa denna. Förutom att den är snygg verkar den riktigt bra.

Ja, vi får väl se vad tomten kommer med i sin julklappssäck!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *