Snart dags för glöggtider

Första advent lockar runt hörnet. Inte långt kvar nu. Då behöver man inte längre smyga utan får äntligen frossa i glögg utan att behöva skämmas. Jag har ju som vanligt inte kunnat hålla mig utan har redan testat nyheterna Saturnus pepparkaksglögg och Lusseglögg. Jag testade även den klassiska helt alkoholfria God Jul Glöggen vilken enligt mig är den perfekta vinterdrycken för såväl barn som vuxna som söker ett alkoholfritt alternativ.

Glögga mera!De alkoholfria alternativen ligger verkligen helt rätt i tiden. Förra året slog God Jul Glöggen försäljningsrekord (det är Sveriges mest sålda alkoholfria glögg). Nu lanseras även en vit alkoholfri God Jul Glögg. Den har en frisk grundsmak med inslag av gröna äpplen och kanel. Den kommer inte att säljas i dagligvaruhandeln utan enbart på Systembolaget.

Vill man inte vara utan alkoholen så kan jag rekommendera Saturnus klassiska vinglögg. Den har fått höga betyg i massor av tester. Det är en klassiskt kryddad vinglögg som står sig mycket väl mot trenden med glögg med mer otraditionella smaksättningar.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *