Mucka inte

Varje gång jag äter på McDonald’s lägger jag minst 20 kr i insamlingsbössorna som alltid finns vid kassorna. Insamlingen går till byggandet av Ronald McDonald Hus. Ronald McDonald Hus är hus som ska vara så likt ett vanligt hem som möjligt och så nära ett sjukhus man behöver vara om man har oturen att bli sjuk. I dessa hus kan hela familjen bo och leva tillsammans under ofta långa behandlingstider och därmed ha nära till både sjukhus och familj. Självklart vill man stötta detta!

Mucka inte!

En annan som stöttar denna insamling är Laila Bagge. Hon har designat en hel kollektion med kläder och armband där en del av intäkterna går direkt till arbetet för att hjälpa fler barn och familjer. Kollektionen görs i samarbete med The Brand och Rock by Sweden. Kollektionen heter ”Mucka inte” och symboliserar varje barn och familjs kamp mot sjukdomen.

Snyggt armband som också gör gott för någon annan!Jag gillar verkligen kollektionen och att en del av pengarna går till välgörenhet. Vill du också stödja Ronald McDonald Hus via ”Mucka inte” finns produkterna att köpa hos bland annat www.rockbysweden.com eller babyshop.se.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *