Den dansande apan

Lyxfrukost

Det bästa målet på hela dagen tycker jag är frukosten. Jag älskar lång- och lyxfrukostar där det gärna får serveras bland annat yoghurt med granola och frukt, läckra smörgåsar (mums för scones), croissanter, ett glas juice och en kopp te. Det är ren och skär njutning för mig!

Vad gäller juice ger jag varje morgon min kropp en kickstart med en Oji drink. Både nyttigt och gör gott!

En av våra största juiceproducenter är annars Rynkeby. De har dels sitt eget varumärke Rynkeby men även bland annat God Morgon, Jo och Tropicana. Nu har Rynkeby lanserat en juicereklam med en dansande apa som är så himla rolig tycker jag. Apan heter Rynke och är en orangutang. Han älskar såklart juice. I reklamen letar han efter de bästa apelsinerna och pressar ut saften direkt i munnen. Det gör Rynke överväldigad av glädje och han börjar dansa. Inte vilka danssteg som helst, utan de grymmaste dansmovesen. Hur cool som helst!!! Min son trodde apan dansade så på riktigt men jag antar att lite datoranimation ligger bakom det hela.

Som en del av denna kampanj vill Rynkeby skapa medvetenhet om situationen för orangutanger som hotas av utrotning. Rynkeby stödjer BOS Foundation med 30 000 dollar under de kommande tre åren. Själv har jag faktiskt sett orangutanger på riktigt på när jag och maken BK (before kids) var på Borneo. På Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre där vi var arbetar man också för att rädda orangutangerna. Ett viktigt arbete tycker jag!

Detta är ett sponsrat inlägg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *