En favorit är tillbaka

Smoothies är det perfekta mellanmålet. Är man hemma är det bara att slänga ner till exempel lite frukt och yoghurt i mixern, blanda någon minut och sen är det klart att ätas! Är man ute på språng finns det numera bra smoothies att köpa på flaska. Jag gillar Chiquitas smoothies då de bara innehåller frukt och inget annat. Nu har Chiquita återlanserat den temporära smak som fanns sommaren 2008, nämligen Kokos och Mango, eftersom den var så populär.

Jag fick tillfälle att testa den idag. Jag hade även en smakpanel som hjälpte mig. Panelen bestod av fyra barn i åldrarna 3 till 6 år. Alla gjorde vi tummen upp för denna smoothie. Frisk, krämig och god var allas omdömen. Och då är en del av barnen väldigt petiga vad gäller vad de äter. Bästa betyg alltså!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Molly skriver:

    Jag ska svara på ditt mejl så fort jag kan, men jag ville bara säga att jag har länkat till dig nu 🙂 ha en bra kväll 🙂 Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *