Kycklingpinnar med potatis och sås
Visst är det härligt med god, nyttig och klimatsmart mat som i princip lagar sig själv? Kronfågels senaste nyhet Kycklingpinnar Original är en sådan produkt. Visst är det halvfabrikat, men so what! Jag prioriterar mycket mer här i livet och att ta genvägar till en familjevänlig, hälsosam och god middag är inget man ska skämmas för. Kycklingpinnarna är gjorda av 100% svensk kycklingbröstfilé som har panerats lite lätt. Pinnarna är färdiglagade och steks direkt från frysen 5 minuter på varje sida för att få bästa och krispigaste resultat.
Genom att välja olika tillbehör kan man skapa stor variation i sin vardag. Vi valde idag kycklingpinnar goes husman med kokt potatis, ingefärscrème och grönsaker som kokt broccoli och ärtor. Vill man få en känsla av Norrland kan man fördela potatismos på tunnbröd, lägga på spenatblad, riven morot, kycklingpinnar, en dressing av tex gräddfil och senap, riva över smakrik ost och rulla ihop. Asien-feeling får man om man bjuder på fried rice (stek färdigkokt ris med hackade grönsaker och kryddat med curry, soja och chili) med kycklingpinnar.
Kycklingpinnarna var krispiga och hade riktigt god smak. Barnen utropade ”chicken mac nuggets!” och med tanke på att de älskar chicken mac nuggets får man säga att det var väldigt bra betyg. Jag och Mattias tyckte också att de var goda och det är verkligen inte omöjligt att vi köper hem kycklingpinnar igen.
Senaste kommentarer