Kycklingpinnar med potatis och sås

Familjens nya favorit - Kycklingpinnen

Familjens nya favorit – Kycklingpinnen

Visst är det härligt med god, nyttig och klimatsmart mat som i princip lagar sig själv? Kronfågels senaste nyhet Kycklingpinnar Original är en sådan produkt. Visst är det halvfabrikat, men so what! Jag prioriterar mycket mer här i livet och att ta genvägar till en familjevänlig, hälsosam och god middag är inget man ska skämmas för. Kycklingpinnarna är gjorda av 100% svensk kycklingbröstfilé som har panerats lite lätt. Pinnarna är färdiglagade och steks direkt från frysen 5 minuter på varje sida för att få bästa och krispigaste resultat.

Kycklingpinnar med potatis och sås

Kycklingpinnar med potatis och sås

Genom att välja olika tillbehör kan man skapa stor variation i sin vardag. Vi valde idag kycklingpinnar goes husman med kokt potatis, ingefärscrème och grönsaker som kokt broccoli och ärtor. Vill man få en känsla av Norrland kan man fördela potatismos på tunnbröd, lägga på spenatblad, riven morot, kycklingpinnar, en dressing av tex gräddfil och senap, riva över smakrik ost och rulla ihop. Asien-feeling får man om man bjuder på fried rice (stek färdigkokt ris med hackade grönsaker och kryddat med curry, soja och chili) med kycklingpinnar.

Kycklingpinnarna var krispiga och hade riktigt god smak. Barnen utropade ”chicken mac nuggets!” och med tanke på att de älskar chicken mac nuggets får man säga att det var väldigt bra betyg. Jag och Mattias tyckte också att de var goda och det är verkligen inte omöjligt att vi köper hem kycklingpinnar igen.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *