En härlig jul

Så är man nyss hemkommen efter drygt en vecka i fjällen med skidåkning varvat med god mat och trevligt sällskap. Det kan nästan inte bli bättre!! Det har verkligen inte varit brist på snö, lite annat än vår totala brist på snö här i Stockholm. Vi har under veckan åkt både slalom och längd. Jag verkligen älskar att åka längd. Det är den totala upplevelsen, att få vara ute i den underbara fjällnaturen och samtidigt röra på sig, helt fantastiskt! Jag är grymt avundsjuk på svärföräldrarna som bor i Östersund. Tänk att under minst 4 månader om året bara kunna ta sina skidor och ge sig ut om man känner för det. Att gå på gym står sig slätt i jämförelse.

Julfjällveckan spenderade vi med Mattias föräldrar, hans tre systrar och min mamma. Totalt 10 personer med barnen. Så här såg kyl och skafferi ut när vi kom. Sen hade vi påsar med mat stående på golvet, mat i frysen och mat ute på altan. Mycket mat och godsaker blev det!

Kylskåp

Kylskåp

Bänk

Bänk

Skafferi

Skafferi

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *