En välfylld goodiebag hör väl till

Igår kväll var jag alltså på Diana och Linas event, i folkmun kallat ”Höstens lyxigaste bloggevent”, som höll till på Sparadiset. Vi bjöds på möjligheten att bada bubbelbad, äta gott från Ridderheims och Chokladfabriken, dricka bubbel och mingla med andra trevliga tjejer.

Till vår stora glädje fanns det även ett stort och välfyllt prisbord som skulle delas ut under kvällen. Det hade hållits tävlingar innan på Linas och Dianas bloggar där de tävlade ut massage, behandlingar och lyxkryssning och nu skulle även vi alla få flera chanser att ta hem ett fint pris via olika instagramtävlingar. Det instagrammades därför flitigt under kvällen. Ni kan förresten följa mig på @jessicasundberg72 på Instagram.

Jag hade faktiskt turen att vinna ett 10 gångers klippkort på tjejgymmet Rosa Skrot (där förresten en bekant till mig samt känd från tv4 och Gladiatorerna, dvs Lofsan, jobbar) och även en prenumeration på Sköna Hem. Tjohooo!

Och visst hör väl en välfylld goodiebag till ett lyxigt bloggevent?! Fattas bara annat! Värdet på goodiebagen översteg precis som utlovat de 395 kr vi betalat för att komma på eventet. Goodiebagen innehöll nämligen allt från lyxiga rengöringsprodukter och krämer för ansikte och kropp, doftljus, badbrus, deoderant, vitaminer, nagellack, trosor, lyxiga magasin till pöva-på-kort på Rosa Skrot och kryssning på Östersjön. Med alla dessa saker kan jag fixa min egen spadag här hemma. Jag har ju spabad både inne och ute. Bådar gott inför den mörka hösten som står för dörren!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. dianasdrömmar skriver:

    Härligt att du är nöjd 🙂 kram Diana

  1. september 23, 2013

    […] Är ni nyfikna och vill se mer kan ni kika in hos dessa tjejer: Diana, Adara, Malena, Jessica, Jessica, Jenny, Jennie, Annika, Annelie, Kin, Jenny, Sarianne,  Marlene, Therese . Vissa hade […]

  2. december 19, 2013

    […] Malena, Jessica, Jessica, Jenny, Jennie, Annika, Annelie, Kin, Jenny, Sarianne, Sarianne, Marlene, Therese , Therese, […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *