Höstens nyheter från Cervera

Höstens nyheter från Cervera

Höstens nyheter från Cervera

Just nu råder hektiska dagar för alla inredningstidningar, inredningsbloggare och social influencers inom inredning. Det är pressvecka där höstens och julens inredningsnyheter presenteras runt om på stans pr-byråer. Dessutom pågår Formex som verkligen en höjdpunkt för alla inredningsälskare. Jag älskar inredning men hindras tyvärr besöka de flesta pr-byråer och Formex då jag har ett vanligt jobb som kräver min närvaro. Men igår passade jag på att spana in höstens nyheter från Cervera.

I en utställning stylad av Mari Strenghielm presenterade Cervera designsamarbetet med illustratör-duon Team Hawaii, tre nya serviser och flera nyheter till köket.

Illustrationer av Team Hawaii.

Illustrationer av Team Hawaii.

Tillsammans med Team Hawaii har Cervera skapat en modern produktserie där illustratörernas mönster pryder allt från brickor, glasunderlägg till muggar och kökstextilier . Passar perfekt när man vill uppdatera köket med detaljer som sticker ut.

Rua Nova

Rua Nova

Pure

Pure

Mist

Mist

Till hösten satsar Cervera ännu mer på serviser och porslin för det dukade bordet. Tre nya serviser lanseras. Den portugisiska lergodsservicen Rua Nova samt Pure och Mist, två nya serviser från det egna varumärket Table Top Stories.

Anders Petter

Anders Petter

Det kommer även fler nyheter från Cerveras matlagningsserie Anders Petter. Bland annat två nya knivar i japanskt rostfritt stål, nya skärbrädor och köksredskap i valnöt och akacia.

Lunchmenyn.

Lunchmenyn.

Sallad till alla!

Sallad till alla!

Regnbågslax på saltsten

Regnbågslax på saltsten

Äppelkaka

Äppelkaka

Frukt och kaffe - men åter inget te???!!!

Frukt och kaffe – men åter inget te???!!!

Förutom att ta del av alla höstnyheter blev vi bjudna på riktigt god lunch. Två olika sallader med fantastisk lax. Till efterrätt äppelkaka och frukt. Allt serverat och tillagat på Cerveras höstnyheter.

Underbara solrosor!

Underbara solrosor!

Är det fler än jag som längtar till hösten?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.