Epic Lockerbag

Igår på lunchträningen fick jag äntligen möjlighet att testa min nya träningsväska jag fick i födelsedagspresent, Epic Lockerbag http://www.väskan.com/se/art/epic%20lockerbag.php. Tanken med väskan är att den ska få plats i ett gymskåp. Det finns ett handtag högst upp som man kan hänga upp i skåpets krok och sedan kan man öppna väskan och fälla ut locket som består av små fack.

Den får tre av fem stjärnor av mig. Den är aningen för liten för allt man behöver ha med, dels till gymmet och dels till jobbet. Men då jag har en liten resehandduk och en liten necessär med bara det nödvändigaste så fungerar det bra. För övrigt har jag inget negativt att skriva om den. Den är funktionell och verkar hållbar. Den är dessutom snygg. Sen är det bra att väskans handtag är relativt långa så man kan använda väskan som en ryggsäck. Perfekt för mig som cyklar ner till pendeltåget.

På SATS Sundbyberg har de gjort om de stora skåpen till små halvskåp och då fungerade det inte alls att hänga in väskan. Den fick helt enkelt inte plats hängande utan fick ligga på botten av skåpet.

Min lockerbag får inte plats i gymmets locker!

Min lockerbag får inte plats i gymmets locker!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *