Hamburgertrenden växer så det knakar

Hamburgertrenden växer så det knakar i Sverige. De flesta restauranger serverar idag sina varianter på hamburgare, även riktiga fine dining-ställen. Sliders, dvs små minihamburgare blir mer och mer vanligt. Passar perfekt som förrätt eller som huvudrätt om man tar in tre-fyra stycken.

Sliders, dvs hamburgare i miniformat

Sliders, dvs hamburgare i miniformat

Självklart kan man göra sina egna sliders. Pågen lanserade nyligen sina små minihamburgerbröd, perfekta för att kunna göra dessa sliders. Bröden var verkligen fina att se på, saftiga, mjuka och smakade dessutom riktigt gott. Vi gjorde en enkel klassiker med burgare, god ost, dressing, tomat, sallad och lök. Gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *