Smaksätt kvargen utan kalorier

Nyhet i safthyllan - Fun Light Squeeze It.

Nyhet i safthyllan – Fun Light Squeeze It.

Jag och min familj är storkonsumenter av den sockerfria saften Fun Light. Jag vet, det är garanterat inte det bästa man kan dricka och framför allt bör man fundera över om man verkligen ska ge sina barn det. Att en del använder Fun Light som effektivt myrmedel är jag medveten om. Men vet ni, den är verkligen supergod! Min favorit är Wild Berries. Förutom att vi dricker den använder Mattias den även som sötningsmedel i sin naturella kvarg (själv äter jag bara smaksatt kvarg och blir det naturell någon gång emellanåt smaksätter jag hellre med färska eller tinade bär).

Tre goda sockerfria smaker.

Tre goda sockerfria smaker.

Nu har Fun Light kommit med en ny förpackningsstorlek, Fun Light Squeeze it. Det är ett superkoncentrat som ger hela 6 liter saft. Den kommer i en liten söt och smart förpackning på ca 50 ml. Perfekt att ha i skrivbordslådan eller i fickan/väskan och ta med på utflykten eller närhelst man är på språng. 1-3 tryck i ett glas vatten eller en portion kvarg räcker. Det beror lite på hur hårt man trycker och hur starkt man vill att det smakar. Precis som vanliga Fun Light är den sockerfri och fri från kalorier. Den innehåller dessutom bara naturliga aromer och färgämnen.

Fun Light Squeeze It kommer i smakerna Raspberry White Peach, Lemon Cherimoya och Pear Starfruit.

Raspberry White Peach, Lemon Cherimoya och Pear Starfruit.

Raspberry White Peach, Lemon Cherimoya och Pear Starfruit.

Jag gillar verkligen flaskans storlek. Supersmidigt! Tidigare har man varit tvungen att ta med sig en färdigblandad flaska när man åkt på utflykt. Nu kan man blanda på plats och tar den första flaskan slut är det bara att göra ny! Allt tre har jättegod smak. Min favorit blev Lemon Cherimoya som har en frisk men ändå lagom söt smak.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *