Ett mästerverk

The Wolf of Wall Street

Idag har jag varit på pressvisning av filmen The Wolf of Wall Street som har premiär på fredag (10 januari). Filmen handlar om börsmäklaren Jordan Belfort som går från den amerikanska drömmen till den ohejdade girigheten, från ärlighet till korruption, under det sena 80-talet. Överdriven framgång och rikedom redan i 20-årsåldern gav Belfort, grundaren till mäklarfirman Stratton Oakmont, öknamnet ”The Wolf of Wall Street”.

Det är pengar, makt, kvinnor och droger. Frestelserna var lättillgängliga och hoten från myndigheterna ofarliga. Jordan och hans vänner fick aldrig nog utan ville bara ha mer och mer.

Filmen bygger på Jordan Belforts självbiografiska bok. Huvudrollsinnehavarna är bland annat Leonardo DiCaprio, Jonah Hill och Margot Robbie och filmens regissör är ingen mindre än Martin Scorsese.

Skådespeleriet är fullständigt briljant! Huvudrollsinnehavarna spelar mycket trovärdigt och det är en fantastisk kemi skådespelarna emellan. Filmen är samtidigt spännande, fascinerande och rolig. Tempot är högt vilket gör att filmen, trots sina 3 timmar, aldrig blir långtråkig. Martin Scorsese har verkligen fått till ett riktigt mästerverk! En måste-se film!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *