Nyttig inledning på det nya året

Supergreens från Helhetshälsa och Svensk Hälsokost

Nytt år innebär för många nya sunda vanor! Jag tänkte testa något nytt och beställde därför hem Helhetshälsa Supergreens från Svensk Hälsokost. Supergreens är ett näringsrikt pulver med levande enzymer. Den innehåller en blandning av olika hälsosamma växter så som chlorella, korngräs, vetegräs och spirulina. Det är även fiberrikt och ger goda mjölksyrabakterier till den naturliga tarmfloran. Passar perfekt blandat med juice eller yoghurt, eller mixat i en smoothie med olika frukter och bär.

Hallondrömsmoothie

Igår kväll till kvällsfika gjorde jag i ordning en hallondrömsmoothie och i denna hade jag ner mitt Supergreens. Resultatet blev perfekt! En krämig välsmakande smoothie som gör gott för kropp och knopp.

Kickstart på morgonen

Morgonen kickstartade jag med en Päron & Acerola-juice med extra c-vitamin från Oji drinks. I denna rörde jag ner mitt Supergreens. Jag tog även dagens dos av vitaminer – Vitamin D3, Omega3, järn, B12 och mitt-val kvinna. Självklart vanlig frukost på det. Vilken härlig start på det nya året!

Hallondrömssmoothie, 2 glas

3 dl sojamjölk/vanlig mjölk
200 g frysta hallon
3 cm riven ingefära
1 msk honung
3 tsk supergreens

Kör i mixer till lagom konsistens, späd ev med mjölk och servera direkt.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    Jag är jätte nyfiken på de där shottarna, men har tyvärr inte sett dom här omkring !
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *