Bloggtjat

Vissa dagar blir man så trött av att läsa bloggar, Facebook, Insta, Twitter och vad nu alla sociala medier heter. Inte bara i den virtuella världen utan även i den riktiga världen påminns man via annonser, reklam, tidningsartiklar, prat på jobb och skola, etc. Vad talar jag nu om? Jo, sådana fenomen som till exempel fettisdagen och dagens stora händelse – Alla Hjärtans dag.

Vad gäller fettisdagen var det nog inte många bloggar som inte hade en bild på en semla av något slag. På FB lades det ut bilder på semlor till höger och vänster… På stan gick var och varannan människa med en påse semlor i handen. Och så vidare… Tjatet om hur man ska fira Alla Hjärtans dag har redan pågått länge och idag når det sitt crescendo. Det är presentförslag och menyförslag. Love och hjärtan i varenda FB-inlägg. Tävlingar och jippon. Klart man dras med.

Vi har valt att ha ett lättare firande av Alla Hjärtans dag ikväll. Jag och Mattias går istället ut på tu man hand på söndag. Då blir det grillbuffé på restaurang Grill. Grill är en jättemysig och bra restaurang och båda älskar vi kött så det var ett givet val.

Självklart blev det lite firande ikväll. Vi började med en halv flaska mousserande vin och till detta goda krustader fyllda med en avokadokräm. Till huvudrätt blev det ädelostgratinerad kyckling med päron och rödbetor, ris och grönsaker till detta. Receptet hittade jag på bloggen Matstugan. Riktigt gott!!! Till efterrätt blev det glass. Den efterrätt jag egentligen hade tänkt att göra sparar vi till helgen istället. Då får man njuta fler dagar!

Presenter tycker jag hör Alla Hjärtans dag till. Det behöver inte vara något dyrt eller ens köpt, utan bara en symbol för den kärlek man känner och vill ge. Jag hade verkligen tänkt till vad jag skulle köpa till Mattias. Han har länge legat på en fylld PET-flaska och gjort självmassage av rygg och nacke. Nu fick han istället en Triggerpoint grid, en Triggerpoint massageboll, boken Sportmassera själv med redskap av Erik Börjesson samt ett nallebud. Det såg ut som han blev glad!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Förstår precis vad du menar. Jag är en av dom som INTE hade en semla på min blogg i tisdags 😉

    Jag har fått äran att lotta ut TRE stycken Tingeling – Vingarnas Hemliget på DVD och första pristagaren vinner även en Tingeling T-SHIRT!

    Jätte enkelt att delta!
    http://fruenroth.blogg.se/2013/february/vinn-tingelings-nya-film-pa-dvd.html

    Ber om ursäkt om du inte gillar sån här reklam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *