Första luckan öppnad

1a december! Äntligen dags att öppna sina adventskalendrar. Även jag har införskaffat mig en adventskalender. En riktigt lyxig Beschle-chokladkalender från Beriksson. Den innehåller 12 olika praliner och tryffel med smaker såsom pepparkakstryffel, fikonpralin, honungspralin, schweizisk mjölkchokladpralin, café au laitpralin, tonkabönapralin etc.

Innehållet i första luckan gjorde mig verkligen inte besviken. En helt delikat pralin som smakade nougat, mums! Till pralinen avnjöt jag en kopp Christmas chai-te från Joe’s Tea. Inte fel alls! Nu längtar jag tills i morgon då jag får pröva en ny pralin/tryffel.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *