Nyttig och hälsosam lunch på It’s Pleat

Nyttig och hälsosam lunch på It's Pleat

Nyttig och hälsosam lunch på It’s Pleat

Delar av dryckesutbudet.

Delar av dryckesutbudet.

Idag unnade jag mig en fantastiskt god lunch. Inte vilken lunch som helst utan nyttig och hälsosam lunch på It’s Pleat. Förra veckan besökte jag denna fantastiska oas för första gången och hade då deras Semmelkollektion för ögonen. Innan jag högg in på semlorna grundade jag självklart med en god sallad samt deras fantastiska fröknäcke. Maten gav mig mersmak och idag blev det därför besök nummer två på mindre än en vecka. Den här gången stod lunchen i fokus.

Drömmig miljö!

Drömmig miljö!

På den matiga delen av It’s Pleat meny finns sallader i olika storlek, mackor, juicer, tallrikar med frukt och grönsaker serverat med dipp. Allt till riktigt bra priser! Drycken kostar mellan 25-39 kr och salladerna 39-85 kr. Bland godsakerna finns förutom de olika semlorna treats som småkakor, bullar, raw food-bollar och -bars, sandkaka, äppelkaka och chokladkaka.

Tangy glass nest salad

Tangy glass nest salad

Jag åt en Tangy glass nest salad. Det är en matig sallad med bland annat dressade glasnudlar, handskalade räkor, avokado och asiatisk sötpotatishummus. Valfri dressing ingår. Man blir glad bara av att titta på maten. Vilken färgprakt! Grönsakerna är fräscha och krispiga. Nudlarna har bra konsistens och är gott dressade. Avokadon drömmigt grön och krämig. Hummusen var magisk! Räkorna jättegoda men på tok för få. Dubbla mängden hade varit perfekt. Missa för allt i världen inte att lägga till fröknäcke. Det är verkligen to-die-for och ett bra tillbehör för att bli lagom mätt.

Vilka härliga färger i en och samma skål!

Vilka härliga färger i en och samma skål!

Jag som har efterrättsmage utan dess like köpte med Krämig chokladkaka toppad med kokoschips. Den åt jag när jag kom tillbaka till jobbet. Nu haglar superlativen här, men håll i hatten vad god! Den slank ner så snabbt att jag inte ens hann få fram kameran. Smakrik, krämig och bara helt amazing!

Den här gången fick jag tag på Overnight oats-semla som var tillfälligt slut vid mitt förra besök. Den ska jag njuta av till frukost imorgon!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.