Frukostlyx

Det blev många goda frukostar i Thailand. Frukostbuffé ingick på samtliga hotell vi bodde på. En del bufféer var riktigt maffiga och det fanns det mesta man kan tänka sig och lite till. Min frukost bestod oftast av omelett stekt av en äggkock, fräscha grönsaker, ett par smörgåsar med smör och skinka, en tallrik yoghurt eller mjölk med cornflakes och frukt. Avslutningsvis ett par croissanter och färsk frukt. Te därtill.

I morse lyxade vi till frukosten här hemma. Jag bakade scones som vi åt med marmelad och ost och för mig en härlig kopp rykande hett te till. Sedan åt jag även en portion gröt och säsongens godaste frukter, apelsin och mandarin.

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *