Yoga och frukost med Troopr

Yoga och frukost med Troopr
Yoga och frukost med Troopr

I tisdags startade jag min dag på bästa sätt. Jag var bjuden på yoga och frukost med Troopr. Troopr är en tränings- och dejtapp för aktiva personer som precis lanserats. Tanken med appen är att joina olika träningsgrupper, hitta träningskompisar eller delta i olika träningsevents som erbjuds.

Skönt, lugnt yogapass med Pauline Reibell
Skönt, lugnt yogapass med Pauline Reibell
Yoga är en skön start på dagen!
Yoga är en skön start på dagen!

Morgonen började med ett skönt, lugnt yogapass lett av Pauline Reibell. Man behövde inte alls vara en erfaren yogi för att hänga med. Till och med en sån novis som jag fick till positionerna ganska bra!

Frukosten bjöd Yoga Breakfast Club på.
Frukosten bjöd Yoga Breakfast Club på.

Eventet hölls i samarbete med Yoga Breakfast Club som efter yogan bjöd på julig frukost bestående av lyxig chiapudding, grön smoothie, pepparkakor och choklad! Så gott! Apropå Yoga Breakfast Club kommer jag aldrig glömma det fantastiska yogaeventet de höll på Gamla Riksarkivet med sina pampiga lokaler och frukosten efter som tjejerna på Garba bjöd på. Alltså, WOW!

Härligt julig stämning!
Härligt julig stämning!

Tack för en underbar start på dagen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *