Proteinsmoothies

Våriga och fräscha nyheter!

Våriga och fräscha nyheter!

Trots kyla och snö kommer nu alla vårnyheter ut i butik. Några av nyheterna är proteinsmoothies från Innocent. Smoothies som ska ge oss extra energi och styrka i vardagen. De ingår i serien supersmoothies som är en blandning av frukt, grönt, växter och krossade linfrön, berikad med vitaminer och mineraler.

Proteinsmoothies från Innocent

Proteinsmoothies från Innocent

Proteintrenden är helt klart här för att stanna. Protein är viktigt för att hålla sig stark och frisk. Det tillförs extra protein i allt och dessa produkter säljer som smör i solsken. De två nya smakerna som Innocent lanserar är Berry & Protein och Tropical & Protein. Båda innehåller en C vitamin- och en proteinkälla som stärker kroppens muskler och skelett. Berry & Protein består bland annat av jordgubb, hallon, kokosmjölk och sojaprotein medan Tropical & Protein innehåller bland annat mango, ananas, lime, kokosmjölk och sojaprotein.

Två nya smaker - Berry & Protein och Tropical & Protein

Två nya smaker – Berry & Protein och Tropical & Protein

Produkterna är 100% naturliga och innehåller bara frukt och grönsaker, inget tillsatt socker och inga konstigheter. De är naturligt laktosfria. Avnjut som en del av en sund livsstil och en varierad och balanserad kost. Fungerar lika bra till frukost, mellis, före eller efter träning.

Jag och dottern har testat dessa. Vi tyckte de var krämiga, smakrika och goda. Ingen bismak som många färdiggjorda smoothies ofta har. De mättar fint. Perfekt när man är på språng eller om man har svårt att äta tex frukost men ändå vill få i sig något näringsrikt och gott. Tummen upp!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *