Frukostmackor

Häromveckan fick jag som medlem i Pågen brödpanel hem en låda med sommarens nyheter. Jag har redan testat den nya limpan Fina som är en riktig hit här hemma. Idag var det dags för test av det lite mörkare portionsbrödet Pågen Dinkelklämmor. Dinkelklämmorna är ett bröd bakat på fullkorn från dinkel och vete med surdeg.

Jag gjorde en macka med smör och ägg och en med smör och skinka. Brödet var saftigt och mjukt men ändå med visst tuggmotstånd (brödet innehåller krossade dinkelkärnor, linfrö och vetegroddar). Båda påläggen gjorde sig mycket bra till brödets egna smak som var god, smakade både lite syrligt men ändå sött på en och samma gång. Brödet är nyckelhålsmärkt – toppen!!! Har faktiskt inget att klaga på, förutom storleken. Jag tycker att skivorna kunde varit något större. Filippa har också smakat på brödet och hon tyckte det var gott. Hon föredrog dock limpan före detta bröd. Typiskt barn?! Sammanfattningsvis ett mycket bra och gott bröd som garanterat kommer att köpas hem fler gånger!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *