Nödvändiga och onödiga köksprylar

I förra veckan la jag en order hos webshoppen Ninasmat på olika köksprodukter och delikatesser. Jag har redan visat upp torkstället Dry-dock och skalaren med tre blad. Några av de andra sakerna jag beställde var en ekologisk mörk choklad, kryddblandningen Mapuche Fire samt en slickepott i silikon. Slickepotten var riktigt bra och det känns att den är av hög kvalitet och kommer hålla länge. Detta till skillnad från de senaste slickepotterna jag ägt som köpts på Ikea. Chokladen och kryddorna har jag inte hunnit testa ännu.

Jag tycker Ninasmat hade en utomordentligt bra service. Jag la ordern strax efter lunch och den kom fram dagen efter. Grymt bra jobbat! Dessutom skickar de för de mesta med små presenter/smakprov på annat i deras sortiment. Sånt blir man glad för!

Skulle du också vara intresserad av att handla på Ninasmat kan ni använda koden fmsb2013. Den ger er 10% rabatt.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *