Gästhamn Wasahamnen

Gästhamn Wasahamnen
Gästhamn Wasahamnen

Vi har gjort det som en trevlig tradition att börja vår skärgårdssemester med ett stopp inne i Stockholms city med restaurangbesök och övernattning. Vi har testat två olika gästhamnar tidigare, gästhamn Wasahamnen och gästhamn Navigationssällskapet. Förra året var det helt fullt i Wasahamnen men i år, i och med Corona och minskat antal utländska turister, fanns det gott om plats och valet föll åter på denna hamn. Lat: 59°19,6 N Long: 18°05,8 E

Fiskespöt åkte fram på en gång!
Fiskespöt åkte fram på en gång!

Vi gillar Wasahamnen på grund av dess närhet till city. Spårväg och buss går alldeles utanför och vill man promenera tar det bara 15-20 minuter. Hamnen ligger precis bredvid Gröna Lund (som visserligen har stängt i sommar pga Corona), Skansen, Wasamuseet, Nordiska museet. Junibacken och en rad andra intressanta museum.

Uppklädda för en middag på stan!
Uppklädda för en middag på stan!

Wasahamnen hade ordnat det bra med handsprit både utanför och inne på toalett och dusch. Vi fick uppfattningen att det städas ofta och det var rent och fräscht och kändes säkert och tryggt. En riktigt trevlig gästhamn att börja sin färd ut i skärgården på.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *