Mot Stockholms skärgård

Mot Stockholms skärgård!

Mot Stockholms skärgård!

Wasahamnen på Djurgården.

Wasahamnen på Djurgården.

Så fort vi gick på semester tog Mattias och jag pick och pack och begav oss ut med båten. Den här gången skulle det bli premiär åt andra hållet. Mot Stockholms skärgård helt enkelt. Hittills har vi bara hållit till i Mälaren men nu ville vi uppleva skärgården på riktigt. Då vår Albin 25 inte kör mer än 7 knop tyckte vi det var bäst att mellanlanda någonstans i stan på vår väg ut. Valet föll på Wasahamnen på Djurgården. Den ligger precis granne med Gröna Lund.

Kvällen inleddes på Gröna Lund där förberedelser inför kvällens Sommarkrysset pågick.

Kvällen inleddes på Gröna Lund där förberedelser inför kvällens Sommarkrysset pågick.

Wasahamnen är en riktigt trevlig gästhamn. Fräsch, välskött och som sagt, ligger mycket bra till för en barnfamilj som vår. Så fort vi kom fram var vi dock ”tvungna” att koppla upp en iPad och kolla på kvartsfinalen mellan Sverige och England i fotbolls-VM. Mycket trevlig match men, som ni säkert minns, slutade med förlust. Inte var vi ledsna för det. Sverige hade ju gjort en fenomenal insats totalt sett i VM.

Skål för den påbörjade semestern!

Skål för den påbörjade semestern!

Magisk kväll!

Magisk kväll!

Efter matchen gick vi in på Gröna Lund. Vi tittade lite på förberedelserna inför kvällens Sommarkrysset med Gry, tog en drink i solen och spelade på lyckohjul. Vi åkte inga åkattraktioner. Det sparade vi till en annan gång.

Middag på O'Learys.

Middag på O’Learys.

Vegetarisk burgare med pommes - okej men inte mer än så.

Vegetarisk burgare med pommes – okej men inte mer än så.

Middag intogs på O’Learys precis utanför Gröna Lund. Vi åt hamburgare som var helt okej, men inte mycket mer än så. Trötta, glada och förväntansfulla gick vi och la oss på båten för en god natts sömn. Direkt nästa morgon väntade oss skärgården. Bäst att vara utvilad!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.