Glöm inte att rädda kvinnohjärtat!

Ni har väl inte glömt Go Red-kampanjen? På bland annat KappAhl och Smycka säljs just nu Go Red-smycken i samarbete med Hjärt- och Lungfonden där pengarna går till forskningen om kvinnohjärtat. Smyckena är designade av en av mina smyckesfavoriter, Miss Dee. Smyckena är gjorda av silverpläterat järn och pryds av texten Love Live Give. Halsbandet kostar 119 kronor och armbandet 89 kronor. Miss Dee skänker 100% till fonden.

Idag fick jag hem mitt Go Red-smycke och det var verkligen fint. Kommer passa extra bra i sommar då man har lite solbränna. Jag fick också hem tre jätteläckra nagellack från Mavala i tre olika röda nyanser. Riktigt bra, mina nagellack sjöng på sista versen.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *