Glöm inte att vara med och tävla om ett halsband

Glöm inte att vara med och tävla om ett halsband!

Glöm inte att vara med och tävla om ett halsband

Mina barn och födelsedatum finns alltid i mitt hjärta!

För inte så länge sedan la jag ut min fenomenala mors dags-tävling där ni kan vinna ett vackert smycke från Familjesmycken.se. Det du kan vinna är det namnhalsbandet Alltid i mitt hjärta med ett värde av 550 kr. Tävlingen avslutas söndag 22 maj kl 20:00. In och tävla och lycka till!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Christina Frisberg skriver:

    Jag är mer än gärna med i tävlingen om det vackra halsbandet 🙂 <3
    Det skulle vara roligt att ge till min numera lite "skruttiga" och sjuka mamma, kan inte föreställa mig hur tomt det kommer att bli den dagen hon inte finns mera, jag försöker att umgås med henne så mycket som möjligt och uppmuntra henne , men de där riktigt förtroliga samtalen när man verkligen berättar hur mycket hon betyder för mig sker alldeles för sällan . <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *