Athleisure wear

Athleisure wear från Dagny Day

Athleisure wear från Dagny Day

Kläder som funkar lika bra hemma, på gymmet eller kontoret.

Kläder som funkar lika bra hemma, på gymmet eller kontoret.

Så fort jag kommer hem från jobbet byter jag om från den mer strikta kontorsklädseln till sköna mjukiskläder. Det här är jag nog inte ensam om. Oftast drar jag på mig ett par sköna träningsbyxor eller mjukisbyxor och en härlig t-shirt eller tröja. Det finns också det som kallas athleisure wear. Det är träningskläder som är så sköna och snygga att de fungerar lika bra till träning, på jobbet och fritiden. Wrap around-tröjan jag hittade på Dagny Days webshop använder jag flera dagar i veckan. Både till fest över en klänning, på jobbet till ett par fina byxor/kjol eller hemma till sunkiga, urtvättade mjukisbyxor.

Otroligt snygg sweatshirt från Dagny Days eget märke.

Otroligt snygg sweatshirt från Dagny Days eget märke.

Fina quiltade detaljer på benen.

Fina quiltade detaljer på benen.

Nu har jag fått hem två nya plagg från Dagny Day. Dels ett par tights från Beyond Yoga. Mjuka, sköna 7/8 tights med ursnygga quiltade detaljer över knäna samt dragkedja vid benslutet. Dels en sweatshirt från Dagny Days nystartade egna märke. Fin, enkel och rak design. Härligt ljusgrå färg med diskret tryck på framsidan. Riktigt skön, mjuk och följsam. Den kommer jag använda både till jeans och till och från träningen. Dock för varm för att träna i. De har även linnen. Så här cool kan man se ut i ett av dessa.

Är våren äntligen här??

Är våren äntligen här??

Nu ser jag fram emot våren och att få investera mer i både kontorskläder, athleisure wear, träningskläder och så småningom även badkläder!

*** Inlägget baseras på produkt utskick men samtliga ord, åsikter och bilder är mina egna och jag får inget betalt för att skriva detta ***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.