Grillsäsongen är här
Våren har anlänt till stora delar av Sverige och därmed har grillsäsongen dragit igång. Därmed säljs numera lammkorven från Wurstmaster återigen i storpack (resten av året kan man endast köpa förpackningar innehållande 2 korvar mot storpacket på 6 korvar). Tyvärr var vädret inte alltför mysigt här i Stockholm igår kväll så vi grillade korvarna inomhus i grillpannan istället. Till korven hade vi ett nytt (för mig iallafall) korvbröd från Korvbrödsbagarn, Korvbröd extra durum. Ett jättegott korvbröd som är ett lite större bröd bakat på durumvete och toppat med olika fröer som loppfrö och mannagryn.
Till korven hade vi olika sorters senap, ketchup, bostongurka, bearnaisesås och grönsaker. Den här korven är något utöver det vanliga. Andra korvar står sig inte alls i väl i jämförelse. Visst är de lite dyrare, men köttmängden och smaken väger över till dess fördel. Barnen föredrog vanliga hotdogs. Vad är det som gör att barnen föredrar en korv med kötthalt på ca 30% mot en korv med ca 90%? Är det månne hotdogs milda (obefintliga enligt mig) smak?!
Senaste kommentarer