Here we Gooh again

Trots att det kan kännas avlägset här i Stockholm idag är våren på väg. Den väntar bara runt hörnet! Våren har i alla fall fullständigt slagit ut i affärerna och butikerna nu. Det annonseras ut vackra färgglada vår- och sommarkläder och det kliar i fingrarna av köpiver.

Färdigmatföretaget Gooh har också kommit med vårnyheter i sitt sortiment. Säsongens Vegetariska och Säsongens Tortelloni fått vårinspirerade smaker. Säsongens Vegetariska nyhet är Pasta med örtsås och rostad paprika. Den innehåller pasta och en sås gjord på persilja, timjan, gräslök och rostad paprika. Säsongens Tortelloni är tortelloni fylld med sparris serverad i en tomatsås.

Jag tycker nyheterna låter väldigt våriga och goda. Jag har köpt hem båda två och även om inte våren gör sig påmind ännu tänkte jag att mina smaklökar ska få upptäcka våren a la Gooh i veckan som kommer!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *