Slaktarbesök

Idag var vi iväg hela familjen till vår lokala kött- och delikatessaffär Viksjö slaktarn. Lördagar har blivit en dag då vi lyxar till det lite extra genom att köpa gott fint kött och delikatesser till middagen. Viksjöslaktarn har ett fantastiskt utbud av kött, chark, ost, såser och färdiga tillbehör av högsta kvalitet (ja, och högt pris som en naturlig följd). Mattias har varit iväg dit själv två helger i rad men idag åkte vi dit hela familjen för att provsmaka och välja ut kvällens middag.

Idag kom vi hem med en bit Gruyereost, Pata negra (lufttorkad skinka), Rangers Valley Striploin, en burk hemgjord Kimchi och en burk tryffelbearnaise. Ost, skinka och marmelad till förrätt samt kött, pommes, sås och grönsaker till huvudrätt. Kimchin spar vi till en annan dag. Åh, vad vi ska njuta!

Förra lördagens middag bestod av Machego, Pata negra och hemgjord plommonmarmelad till förrätt.

Till huvudrätt åt vi hängmörad Entrecôte, pommes, sås och grönsaker. Allt från Slaktarn. Så gott att man saknar ord. Värt varenda öre!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *