Höstens smaker från Estrella

Höstens smaker från Estrella

Höstens smaker från Estrella

Vad säger ni om chips till fredagsmyset ikväll? En självklarhet hemma hos mig. Passa på att testa höstens smaker från Estrella (varuprov). Nyskördad potatis med säsongens smaker. Alltid lika spännande. 2016 fick vi smaka Kantareller och Fyra lökar. 2017 kom snackisen Äppelpaj och Vitlök och gräddfil. I år lanserar Estrella Tryffel och Karamelliserad Rödlök. Vecka 37 landar de tillfälliga smakerna på nyskördad svensk potatis i butik.

Karamelliserad Rödlök

Karamelliserad Rödlök

Karamelliserad Rödlök är grovräfflade chips med riktigt god löksmak och perfekt sälta. Supergoda!

Tryffel är också grovräfflade chips med klar och tydlig tryffelsmak. Jag gillar tryffel i mos, i pastasås etc, men som smak på chips?! Nej tack!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Linda skriver:

    Som den chipsälskare jag är så är jag lite avis just nu för karallamiserad rödlök låter jätte gott..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *